To se zove promjena

Za njegovim su mišićima uzdisale sve žene, no danas je potpuno drugačiji čovjek i daleko od seks-simbola

Russell Crowe i Britney Theriot Russell Crowe i Britney Theriot Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe i Britney Theriot - 1 Russell Crowe i Britney Theriot - 2 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: IMDB) Russell Crowe (Foto: Getty Images) Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +8 Russell Brand (Foto: Profimedia) Galerija

Russell Crowe i Britney Theriot snimljeni su tijekom razgledavanja Rima, u kojem on snima svoj novi film "Papin egzorcist".

Holivudski glumac Russell Crowe trenutačno snima svoj novi film "Papin egzorcist" u Rimu, no uhvatio je malo slobodnog vremena za razgledavanje predivnog grada, u kojem su ga snimili paparazzi.

Pogledaj i ovo Russell Crowe (Foto: Profimedia) baš se promijenio! Rijetko tko prepoznaje muškarca za kojim su nekad žene uzdisale, a njega nije briga jer uživa s 26 godina mlađom koja liči na njegovu bivšu

58-godišnji Russell šetao je gradom u društvu svoje 32-godišnje djevojke Britney Theriot i svojih sinova, 16-godišnjeg Tennysona Spencera i 18-godišnjeg Charlesa Spencera Crowea.

Ovaj bivši seks-simbol bio je ležerno obučen u odjeven u crnu polo-majicu i kratke hlače iste boje, ispod kojih se jasno nazirao višak kilograma koje je s godinama skupio. Zbog guste brade i tamnih naočala nije ga lako prepoznati na prvi pogled, ali objektivima ipak nije mogao pobjeći.

O njegovoj se ljubavnoj vezi s Britney dugo šuškalo, a glasine su potvrdili poljupcem na jednom teniskom terenu u studenom 2020. godine, no nikada nisu javno progovorili o svojoj romansi. Vjeruje se da su se upoznali na snimanju filma "Broken City" iz 2013. godine

Njihovi su obožavatelji inače zaključili da je Britney zapravo preslika Russellove bivše supruge, australske pjevačice i glumice, 52-godišnje Danielle Spencer, s kojom je u braku službeno bio od 2003. do 2018. godine i s kojom je dobio sinove.

Russell je svjetsku slavu stekao zahvaljujući filmu "Gladijator" iz 2000. godine i za njime su nekad uzdisale žene diljem svijeta, no danas je potpuno drukčiji čovjek i daleko od seks-simbola. Tijekom godina nakupio je višak kilograma, a duža kosa i gusta brada postale su mu zaštitni znak.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i Sam Palmer Petra Ecclestone Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone +8 Petra Ecclestone i Sam Palmer - 5 Celebrity Udala se kći najbogatije Hrvatice, intimna ceremonija održana je u njenom domu, ali raskoši nije nedostajalo

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 +11 Valentina Walme i Marko Petrić - 6 Celebrity Naša najseksi plesačica i poznati glumac nisu krili zaljubljene poglede, a zbog njezine haljinice okretale su se glave!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene