Preslatki su!

Naša najseksi plesačica i poznati glumac nisu krili zaljubljene poglede, a zbog njezine haljinice okretale su se glave!

Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić Srecko Niketic/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 6 Valentina Walme i Marko Petrić - 5 Valentina Walme, Marko Petrić, Pedro Soltz Valentina Walme i Pedro Soltz Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme +3 Marko Petrić, Valentina Walme Galerija

Valentina Walme i Marko Petrić pojavili su se zajedno na svečanom otvaranju 69. Pula film festivala na kojem je prikazan i film u kojem on glumi naziva "Šesti autobus".

Jedna od najljepših hrvatskih plesačica Valentina Walme i njezin dečko, glumac Marko Petrić plijenili su pažnju na svečanom otvorenju 69. Pulskog filmskog festivala, gdje su zajedno pozirali na crvenom tepihu.

Pogledaj i ovo Valentina Walme - 5 Vidi se čije gene nosi! Prvi ples jedne od naših najljepših plesačica i njenog oca sve je ostavio bez teksta, pogledajte emotivne prizore: ''Da se naježiš...''

Poznati par pritom nije skrivao osmijehe s lica i zaljubljene poglede, a dodatnu pažnju privlačila je Tina svojom seksepilnom kombinacijom. Ona je za tu priliku odabrala kratku crnu haljinu s dekolteom preko koje je nabacila predimenzionirani sako, dok je Marko bio elegantan u crnom odijelu i šarenoj košulji.

Valentina i Marko svoju su vezu ispočetka skrivali, a prvi put su zajedno snimljeni prošle jeseni te su ubrzo nakon toga potvrdili da su par, no detalje iz privatnog života ne vole otkrivati u javnosti.

Oboje smo gledali i u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama", u kojem je ona kao mentorica odnijela pobjedu s kandidatom Pedrom Soltzom, a Marko je plesao s Gabrijelom Pilić. U showu su imali priliku i zajedno zaplesati, a o izvedbi njihova paso doblea pričalo se još danima jer su nastup začinili i strastvenim poljupcem.

"Dragi ljudi! Mi smo još uvijek pod dojmom naše izvedbe i vaših prekrasnih komentara. Ne mogu vam opisati kakav je osjećaj bio plesati sinoć. Marko hvala tebi što si plesao srcem i dušom i što si dao sve od sebe. Čuvati ću ovu uspomenu zauvijek. Ole!", napisala je tada Valentina uz objavu koju je podijelila na svom profilu na Instagramu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar - 2 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 3 +5 Natali Dizdar - 2 Celebrity Natali Dizdar u neobičnoj haljini izbacila bujni dekolte i vitke noge, dugo se nije ovako sredila!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene