"Malo" se vidi razlika

Isplivala stara fotka moderne Sophije Loren, evo kako je izgledala prije zahvata koje nikad nije priznala

Madalina Ghenea Madalina Ghenea Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea Madalina Ghenea - 10 Madalina Ghenea - 9 Madalina Ghenea - 7 Madalina Ghenea - 1 Madalina Ghenea - 2 Madalina Ghenea Madalina Ghenea Madalina Ghenea Madalina Ghenea (Foto: AFP) +8 Madalina Ghenea (Foto: AFP) Galerija

Madalina Ghenea jedna je od najljepših žena svijeta, a sada se pojavila fotografija koja navodno pokazuje kako je izgledala prije estetskih operacija, koje sama nikada nije priznala.

Rumunjska glumica i manekenka Madalina Ghenea danas slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a zahvaljujući jedinstvenom izgledu stekla je i laskavi nadimak moderne Sophije Loren, koju je imala priliku i glumiti u filmu "House of Gucci".

Pogledaj i ovo Madalina Ghenea - 8 Senzacija Instagrama! Na vitke noge slavne Slatinčanke svi su ostali zapanjeni, a nije joj odolio ni uspješni holivudski glumac

I dok se tisuće dive njezinoj ljepoti, na društvenim je mrežama osvanula fotografija koja je navodno snimljena prije nego što se podvrgnula estetskim operacijama kako bi izgledala kao što danas izgleda. Razlika je poprilično vidljiva iako ju je i tada krasila prirodna ljepota.

Madalina se osim dosadašnjim glumačkim ostvarenjima i ulogom Sophije Loren u filmu "House Of Gucci" dodatno proslavila i ljubavnim vezama, i to s nekima od najpoželjnijih muškaraca današnjice poput Gerarda Butlera, Michaela Fassbendera i Leonarda DiCaprija. 

Bila je i u vezi s trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom, dok iz veze s rumunjskim poduzetnikom Matthewom Stratanom ima kćer Charlotte. Posljednji je njezino srce osvojio Andrea Castagnola, s kojim je bila snimljena nekoliko puta u javnosti, iako vezu s njim službeno nije potvrdila.

Na profilu na Instagramu prati je više od milijun ljudi, a ta se brojka povećava iz dana u dan. Ona za sebe ističe da je glumica, obožavateljica pasa, producentica i ponosna majka.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Carrie Royal - 2 Carrie Royal - 4 Carrie Royal - 1 Carrie Royal - 3 +26 Carrie Royal - 5 Zanimljivosti Bivša seks-domina otkrila detalje druženja s Harryjem, jedna ju je stvar posebno zgrozila: "On je takva kukavica"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput u badiću s izrezima prošetala plažom, pišu joj da je ljepotica i u najopuštenijem izdanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene