Pokazala raskošne obline!

Žena koju uspoređuju s jednom od najljepših na svijetu u neobičnoj haljini istaknula je bujno poprsje

Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea i Gerard Butler (Foto: AFP) Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) +0 Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Galerija

Madalina Ghenea je na premijeru filma "House Of Gucci" održanoj u Londonu stigla u seksepilnoj kreaciji, dok nitko ne prestaje pričati o nevjerojatnoj sličnosti nje i Sophije Loren koju je u filmu i utjelovila.

Rumunjska glumica, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena današnjice Madalina Ghenea pojavila se na svečanoj premijeri filma "House Of Gucci" održanoj u Londonu i to kao jedna od članica glumačke ekipe.

Pogledaj i ovo Madalina Ghenea Ali zašto? Stvarne fotografije fatalne ljepotice razlikuju se od onih koje sama dijeli na Instagramu, jednu se stvar trudi jako prikriti

33-godišnja Madalina za tu je priliku odabrala haljinu neobičnog dizajna, ali koja je u prvi plan istaknula njezino bujno poprsje koje joj je inače zaštitni znak. U filmu "House Of Gucci" ova se rumunjska ljepotica pojavljuje u ulozi Sophije Loren s kojom ju inače mnogi uspoređuju zbog neodoljive sličnosti.

Madalina se osim dosadašnjim glumačkim ostvarenjima proslavila i ljubavnim vezama i to s jednima od najpoželjnijih muškaraca današnjice poput Gerarda Butlera, Michaela Fassbendera i Leonarda DiCaprija, bila je u vezi s trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom, dok iz veze s rumunjskim poduzetnikom Matthewom Stratanom ima kćer Charlotte. Posljednji je njezino srce osvojio Andrea Castagnola i zajedno su proveli ljetni odmor, iako vezu s njim službeno nije potvrdila.

Na profilu na Instagramu je prati milijun ljudi, a te se brojka povećava iz dana u dan, a ona za sebe ističe da je glumica, obožavateljica pasa, producentica te ponosna majka.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Član benda Prljavo kazalište Jasenko Houra (Foto: IN Magazin) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Houra progovorio o surovoj realnosti s kojom se mnogi danas suočavaju: "Skrivali smo doma račune od njega, a cijeli je život radio kao liječnik"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene