vrijeme je mazi

Pogledajte kako je jedna od najljepših Hrvatica izgledala prije 16 godina, i tada ju je bilo teško zasjeniti!

Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar) Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar) Bojan Zibar 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar) Galerija

Iva Jerković je plijenila poglede na dodjeli Hrvatskog modnog Oscara 2006. godine gdje se pojavila u oskudnom izdanju.

Bivša manekenka Iva Jerković (40) godinama opravdano slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a tome u prilog idu i nezine fotografije iz prošlosti.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Iva je 2006. godine prisustvovala dodjeli Hrvatskog modnog Oscara na kojoj se pojavila u oskudnom izdanju i sve prisutne bacila u drugi plan.

U mini suknji i topiću s dekolteom, istaknula je svoju zavidnu figuru kojom se još uvijek možda pohvaliti, a vrijeme je općenito bilo blago prema njoj, pa i danas izgleda kao da je u dvadesetima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

Iva je u međuvremenu postala i mama. U veljači 2020. dobila je kćer Rinu Ami s poduzetnikom Josipom Antićem, s kojim je prije toga godinama skrivala vezu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) +19 Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Celebrity Poznati ćelavac dobio drugo dijete s 20 godina mlađom ljepoticom, na početku veze predviđali su im kratak vijek i čak su im se rugali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene