Vratila se!

Naša lijepa pjevačica sa scene se povukla zbog velikog pritiska, a još se nerado sjeća napisa o vezi sa starijim poduzetnikom

Tina Vukov Tina Vukov Dora Barker/PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov Tina Vukov - 2 Tina Vukov - 3 Tina Vukov - 7 Tina Vukov, Bojan Aleksovski (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Tina Vukov, Bojan Aleksovski (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) +0 Tina Vukov (FOTO: Nel Pavletić/Pixsell) Galerija

Tina Vukov vratila se na scenu nakon nekoliko godina izbivanja i priprema se za nastup na Dori, na kojoj će se predstaviti s pjesmom "Hideout".

Pjevačica Tina Vukov vraća se na Doru.

Pogledaj i ovo Tina Vukov To se zove povratak! Naša pjevačica povukla se iz javnosti nakon prekida s poznatim poduzetnikom, a sada se vratila i pokazala da je ljepša no ikad!

Na ovogodišnjem natjecanju za izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije, koje će se održati 19. veljače, predstavit će se s pjesmom "Hideout".

Tina je nakon godina izbivanja sa scene krajem 2020. iznenadila obožavatelje singlom "Još samo večeras", a nedavno je objavila i album "Što me čini sretnom".

Sa scene se bila povukla zbog prevelikog pritiska, s kojim se teško nosila.

"Krenula sam s velikim entuzijazmom, s ljubavlju. Obožavam glazbu i pjevanje, pa sam krenula jako poletna, a onda se suočiš sa stvarnošću, osjetiš taj pritisak. Počneš kalkulirati, misliš da to nije samo glazba, ima puno više toga od glazbe", izjavila je Tina za IN magazin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Vukov (@tina_vukov)

Tina je imala samo 14 godina kada je potpisala svoj prvi diskografski ugovor, a na Dori je prvi put nastupila 2004. s pjesmom "Tuga dolazi kasnije", koja se i danas vrti po radiopostajama. Dvije godine kasnije vratila se s još jednim hitom - "Il treno per Genova".

Mlada Riječanka nerado se sjeća medijskih napisa o njezinoj, kako se prije nekoliko godina mnogo pisalo i pričalo, navodnoj vezi s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem.

"Nikad nisam voljela komentirati svoje privatne stvari, ne samo ljubavni život nego bilo što što te pitaju u vezi s privatnosti. Ne osjećam da to moram dijeliti, niti potvrditi niti negirati. Nisam ni onda, neću ni sad, neću se više referirati na tu temu. Sad sam sretno slobodna i to je to'', izjavila je u razgovoru za IN magazin te dodala kako je sretna i slobodna te da onog pravog još uvijek čeka.

"Dosad su mi se sviđali razni, različiti tipovi, nema pravila. Još čekam onog pravog", zaključila je tada pjevačica.

Kako Tina izgleda danas i koliko se tijekom godina (nije) promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene