''Mala kulerica''

Nina Badrić prisjetila se svog nastupa dok je imala samo 16 godina, evo kako je tada zvučala i izgledala!

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i sestra Sunčica - 2 Nina Badrić i Ante Pecotić Marko Grubnić i Nina Badrić Nina Badrić - 8 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 2 Nina Badrić +19 Nina Badrić s prijateljicom iz djetinjstva Galerija

Nina Badrić prisjetila se mladih dana pa pokazala kako je izgledala sa 16 godina dok je nastupala na jednom koncertu, mnogi je ne bi prepoznali.

Naša pjevačica Nina Badrić već je preko 20 godina jedna od najpoznatijih hrvatskih glazbenica, a svoju karijeru započela je još kao tinejdžerica.

Sada se i sama prisjetila svojih početaka pa objavila snimku s TikToka koja prikazuje Ninu na dok je imala samo 16 godina.

Naime, riječ je o isječku s Koncerta revolucionarne i rodoljubne glazbe, na kojem su Nina i zbor Zvjezdice otpjevali pjesmu ''Neka vječno živi domovina moja''.

"Ovo su bile Zvezde Granda 80-ih", napisala je Nina ispod videa.

Kako je zvučala i izgledala, pogledajte u nastavku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Njezini pratitelji složili su se kako je Nina oduvijek bila dama, no neki su primijetili velike promjene u izgledu.

"Mala Nina kulerica", "Predivna onda, a predivna i sada", ''Kakav glas i prirodna ljepota'', ''A danas tvoje pjesme pjevaju u Zvezdama Granda…'', bili su samo neki od komentara.

A priča o prolasku Nine na glazbenu scenu mnogima je poznata. Naime, pjevačica je radila u butiku u Zagrebu kad je Dino Dvornik došao kupiti haljinu svojoj supruzi Danijeli. Čuo ju je kako pjevuši, rekao joj je da ugasi radio i da ako tako dobro pjeva sutra je vodi potpisati ugovor. Nina je ugasila radio i zapjevala, a Splićanin ju je pitao gdje živi. Sutradan u 10 sati došao je po nju, donio joj čaj i pecivo te su otišli u Croatiju Records, a da će imati ovako uspješnu karijeru nije mogla ni sanjati.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Marinić Kragić i Ana Koro Ana Koro Jerko Marinić Kragić - 1 Jerko Marinić Kragić - 6 +14 Jerko Marinić Kragić - 2 Zanimljivosti Našem vaterpolistu i njegovoj djevojci ljubav se dogodila nakon 10 godina poznanstva, a onda su objavili i najljepšu moguću vijest!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Paulson i Holland Taylor - 13 Sarah Paulson i Holland Taylor - 12 Sarah Paulson i Holland Taylor - 11 Sarah Paulson i Holland Taylor - 10 +29 Sarah Paulson i Holland Taylor - 9 Celebrity Slavna glumica objavila dosad neviđene fotke s 32 godine starijom partnericom pa sve raznježila: "Nemoj se ljutiti zbog pretposljednje!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene