Fanovi je nisu prepoznali!

Evo kako je seksi Srpkinja i zvijezda regije izgledala prije 20 godina s jedne od prvih audicija!

Milica Pavlović Milica Pavlović Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 11 Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović +21 Milica Pavlović Galerija

Milica Pavlović svoju prvu glazbenu karijeru započela je izlaskom na audiciju 2003. godine - pogledajte kako je tada izgledala.

Regionalna pjevačica Milica Pavlović poznata je po svojim atraktivnim fotografijama na Instagram profilu kojima uveseljava pratitelje. 

Pogledaj i ovo Milica Pavlović - 1 "Boginja u novom sjaju" Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

Nastupala je i kao gošća iznenađenja na rasprodanom koncertu Saše Matića u Areni Zagreb, a pjevač je tada objasnio kako joj je on bio mentor u regionalnoj emisiji "Zvezde Granda".

Sada se na društvenim mrežama pojavio video Miličinog nastupa na audiciji iz 2003. godine. Njezini obožavatelji nisu je mogli odmah prepoznati jer je na videu prikazana kao djevojčica kratke crne kose, a žiri je oduševila izvedbom pjesme "Ne da meni Nana" koju u orginalnoj izvedbi pjevaju Jelena Karleuša, Goca Trzan i Zorana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estradni Bromazepam (@estradni.bromazepam)

Nakon toga prijavila se na "Zvezde Granda" gdje je svojim zanimljivim stavom i komentarom kojeg je uputila Saši Popoviću postala glavna tema.

"Ja sam mislila da je ovdje sve namješteno i da nemam šanse da prođem", izjavila je tada Pavlović kako prenosi regionalni portal Azra.ba.

Danas slovi kao jedna od najuspješnijih regionalnih pjevačica, a na Instagram profilu prati je čak 856 tisuća ljudi. 

Nedavno je snimila novi album, a pjesme "Šećeru" i "Provjereno" izazvale su najviše interesa publike. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +0 Marko Perković Thompson Celebrity Thompson zatražio podršku u teškim trenucima, već mjesecima se diljem Hrvatske moli za ozdravljenje njegova 17-godišnjeg sina

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak i Narcis Mujkić Indira Levak - 3 Indira Levak Indira Levak +13 Indira Levak Nekad i sad Je li ovo jedno od Indirinih najljepših izdanja? Prije 16 godina u društvu bivšeg supruga oduševila je elegancijom

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene