udala se u dioru

Lepa Brena pokazala kako je izgledala na svojem vjenčanju prije 30 godina, bila je to najveća svadba u povijesti Jugoslavije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović vjenčali su se 7. prosinca 1991. godine pred čak 500 uzvanika, a pjevačica je sada obilježila 30. godišnjicu braka videom s njihova ekstravagantnog vjenčanja.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, Lepa Brena, na Instagramu je obilježila 30. godišnjicu braka s bivšim tenisačem Slobodanom Bobom Živojinovićem.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović Rijetko izlazi s njom Evo kako izgleda muž Aleksandre Prijović, koji je Brenin posinak, vjenčali su se prije pet godina, a svoj privatni život vješto skriva od javnosti

"I tako 30 godina", napisala je u opisu videa u kojem se, među ostalim, prisjetila i njihove svadbe. Obožavatelji su joj u komentarima čestitali godišnjicu, a mnogi su komentirali i kako je bila prekrasna mladenka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Brena i Boba vjenčali su se 7. prosinca 1991. godine u tada najluksuznijem hotelu u SFRJ, beogradskom Interkontinentalu, a pjevačica je nosila Diorovu vjenčanicu. Ekstravagantno vjenčanje održalo se pred 500 uzvanika, najvećih sportskih i estradnih zvijezda, a par je dobio vrlo skupocjene darove.

Bila je to najveća i medijski najzapaženija svadba u povijesti Jugoslavije, koja se ubrzo nakon toga raspala, no brak pjevačice i bivšeg tenisača izdržao je do danas, unatoč mnogim padovima koje su doživjeli.

Par iz svojeg braka ima dva sina - Stefana i Viktora.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene