Solo na plaži

Isplivale fotografije Sonje Kovač iz davne 2008. godine, evo kako je izgledala kada je još bila daleko od laskave titule koju danas nosi!

Sonja Kovač Sonja Kovač Dalibor Urukalovic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 +20 Sonja Kovač - 9 Galerija

Pojavile su se pomalo zaboravljene fotografije Sonje Kovač iz davne 2008. godine na kojima je bila uhvaćena na otoku Hvaru.

Naša glumica Sonja Kovač danas nosi titulu jedne od najuspješnijih domaćih influencerica, no davne 2008. godine o tome još nije ni sanjala. Upravo su se iz te godine sada pojavile Sonjine fotografije koje su nas podsjetile kako je tada izgledala.

Sonju su tada fotografi uhvatili na hvarskoj plaži Bonj gdje je sama uživala u kupanju i sunčanju, a radoznale je poglede plijenila besprijekornom figurom u badiću.

A da je pokazala da je spremna za nove ljetne radosti i uživanciju pokazala je ovih dana na profilu na Instagramu i objavila fotografije s novom frizurom.

"Nova frizurica za ljeto! Kako vam se sviđa? Meni je najdraža zadnja fotka ''work in progress'' i moja nova mlada kosica kako raste ko luda!", napisala je u opisu.

Sonja je jedna od naših prvih i najuspješnijih influencerica, a na profilu na Instagramu prati je 514 tisuća ljudi. Često se hvali modnim kombinacijama skupih brendova, ali i putovanjima na koja odlazi sa zaručnikom Goranom Mandićem koji je pred ovu ljepoticu kleknuo prošle godine na desetu godišnjicu veze i to na egzotičnim Maldivima.

A kako je izgledala davne 2008. godine pogledajte u našoj galeriji.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lucila Sola Lucila Sola i Al Pacino - 4 Lucila Sola i Al Pacino - 5 Lucila Sola i Al Pacino - 2 +20 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Celebrity Njoj je 47 godina? Prelijepa Argentinka pokazala kako izgleda u badiću nakon što se pročulo da joj je zabranjeno približiti se bivšem

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 1 +25 Jelena Rozga - 2 Celebrity Ispod pripijene haljine Jelene Rozge jasno su se ocrtavali svi njeni atributi, a jednim dijelom tijela privukla je ipak najveću pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene