ljubila legendarnog glumca

Njoj je 47 godina? Prelijepa Argentinka pokazala kako izgleda u badiću nakon što se pročulo da joj je zabranjeno približiti se bivšem

Lucila Sola Lucila Sola Lucila Sola/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lucila Sola Lucila Sola i Al Pacino - 4 Lucila Sola i Al Pacino - 5 Lucila Sola i Al Pacino - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Noor Alfallah Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 3 Noor Alfallah Camila Morrone i Lucila Sola - 7 +14 Camila Morrone i Lucila Sola - 6 Galerija

Lucila Sola objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u badiću boje kože i raspametila svoje obožavatelje.

Bivša partnerica holivudskog glumca Ala Pacina, Lucila Sola pokazala je glumcu što propušta u novoj objavi na svom profilu na Instagramu, i to nakon što se pročulo da joj je zabranjeno da ga posjećuje.

47-godišnja Lucila objavila je fotografiju na kojoj pozira u bikiniju boje kože, a u kojem je pokazala figuru za pozavidjeti, dok uživa na odmoru u Italiji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @lucilasola

Prema pisanju stranih medija Alova sadašnja partnerica, 29-godišnja Noor Alfallah s kojom je nedavno dobio dijete u 84. godini, ne dopušta Lucili da ih posjećuje. 

Lucilina posljednja objava na Instagramu prije ove fotografije bila je još u travnju 2022., kada se pohvalila kako uživa u zimskim praznicima.

Inače, Al je nedavno šokirao svijet kada je otkriveno da je njegova partnerica Noor u osmom mjesecu trudnoće s njihovim prvim zajedničkim djetetom, a potom se oglasio u lipnju da je dobio svoje četvrto dijete, sina Romana.

Iznenadna objava para ozbiljno je utjecala na njegov odnos s njegovom bivšom partnericom i bliskom prijateljicom Lucilom. Prema izvoru bliskom glumici, koja je s Alom bila u vezi četiri godine prije nego što su se razišli 2018., Noor je Lucilu potjerala iz kuće u Los Angelesu.

"Noorina veza s Alom postajala je sve ozbiljnija i Lucili je postalo sve teže doći do Ala i Noor je i dalje pokušava držati podalje od njega", otkrio je njima blizak izvor.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 1 +26 Diletta Leotta i Loris Karius - 3 Celebrity Trudnički trbuh sportske novinarke kojoj tepaju da je najljepša buduća mama ovoga puta zasjenio je drugi dio njezina tijela

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nevenka Bečić i Željko Kerum, 2007. godina Nevenka Bečić Željko Kerum Nevenka Bečić - 2 +19 Nevenka Bečić - 3 Nekad i sad Kerumovoj sestri nekoć je bujna kosa bila zaštitni znak, a otkako je promijenila frizuru, izgleda kao druga osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene