Sjećate se njega?

Kao zgodni viking mamio je ženske uzdahe, a s novim detaljima na licu nije ga baš lako prepoznati!

Travis Fimmel - 4 Travis Fimmel - 4 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Travis Fimmel Travis Fimmel - 1 Travis Fimmel - 2 Travis Fimmel - 5 Travis Fimmel Travis Fimmel - 4 +0 Travis Fimmel - 3 Galerija

Travis Fimmel ovih dana privlači pozornost zahvaljujući novoj seriji "Boy Swallows Universe" koja je naišla na brojne poznate kritike, a njega su tek rijetki uspjeli prepoznati na prvi pogled.

Travis Fimmel poznati je australski model i glumac koji se nekoć pojavio i proslavio u nizu reklama za donje rublje Calvina Kleina, a koji danas izgleda potpuno drugačije nego tih ranih 2000-ih, a u što se možemo uvjeriti u novoj Netflixovoj seriji "Boy Swallows Universe".

Travis u njoj igra ulogu dilera droge Lylea Orlika, a u scenama se pojavljuje u nizu otkačenih odjevnih kombinacija u stilu 80-ih, dok nosi čupavu bradu i dužu kosu, zbog čega ga nije lako prepoznati.

Zahvaljujući nekadašnjem izgledu pojavio se na desecima jumbo plakata po cijelom Los Angelesu, a njegove su fotografije čak izazivale prometne gužve jer nikome nije bilo lako prestati gledati u njih. Prema pisanju stranih medija čak je lik Jerryja Smitha Jarroda iz kultne serije "Seks i grad" inspiriran Travisom, koji se također pojavljivao u reklamama i na naslovnicama časopisa poput njega.

Jeste li prepoznali Travisa Fimmela?

  • Odmah, na prvi pogled!
  • Ma nema šanse!

Ukupno glasova:

Nakon uspješne manekenske karijere Travis se posvetio glumi, i to nakon što je 2003. godine dobio glavnu ulogu u Warner Bros seriji "Tarzan". Međutim, tek 2013. je postigao veliki uspjeh, utjelovivši lik Ragnara Lothbroka u hit-seriji "Vikinzi", koja se emitirala između 2013. i 2017. godine.

Zatim se 2016. godine pojavio kao Anduin Lothar u "Warcraftu", a 2020. godine glumio je u znanstvenofantastičnoj seriji "Raised by Wolves", dok se prošle godine pojavio u serijama "Black Snow" i "Caught".

Iako Travis živi u Los Angelesu, dosta vremena provodi u Australiji, a nedavno je pokrenuo i svoju vlastitu australsku marku piva Travla s jednim članom žirija tamošnje verzije MasterChefa Andyjem Allenom, a njegov posljednji glumački projekt "Boy Swallows Universe" zaradio je izvrsne kritike publike.

Riječ je o adaptaciji kultnog romana Trenta Daltona i priči koja istražuje iskušenja i nevolje dvojice braće – Elija i Augusta koji odrastaju u predgrađu Brisbanea 1980-ih.

Serija je u cijelosti objavljena 11. siječnja, a mnogi su je pohvalili i naišla je na pozitivne kritike.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić +25 Vesna Juraić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman +25 Nicole Kidman Celebrity Razgolićeno izdanje jedne od nekoć najljepših glumica ostalo je u sjeni njezina lica, kojim ne prestaje šokirati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene