našao je srodnu dušu

Našu bivšu reality zvijezdu dugo nismo vidjeli, tulumarenje je zamijenio obiteljskim životom, a evo kako danas izgleda!

Severina i Alen Macinić Severina i Alen Macinić Slavko Midzor/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Macinić i Lana Gržetić Alen Macinić i supruga Livija Alen Macinić i supruga Livija Alen Macinić i supruga Livija Severina i Alen Macinić Alen Macinići Minea Alen Macinić Alen Macinić i Aleksandra Grdić Alen Macinić Alen Macinić +2 Alen Macinić Galerija

Alen Macinić danas živi mirnim obiteljskim životom i rijetko se pojavljuje u javnosti, pa je pojavom na jednom događanju u Opatiji privukao veliku pažnju.

Alen Macinić javnosti je postao poznat kroz reality showove i pojavio se čak u pet njih, a jedan od njih bio je i "Farma" Nove TV.

Gledatelje je osvojio vedrim i veselim duhom, a iako se posljednjih godina primirio, još privlači pozornost gdje god se pojavi.

Osim što se s godinama jako malo promijenio, na ELFS pool partyju u Opatiji nije mogao proći neopaženo jer je pozirao s našom bivšom misicom Lanom Gržetić, koja je svojevremeno stekla nadimak hrvatska Angelina Jolie.

Alen je inače već pet godina u sretnom braku i danas više nego u tulumima uživa u mirnom obiteljskom životu. Sa suprugom Livijom ima sinčića Vina i na Instagramu često dijeli sretne zajedničke trenutke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alen Macinic (@alen_macinic)

Zanimljivo je da se i Livija s Alenom pojavila u jednom reality showu, pa izgleda da je pronašao srodnu dušu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene