za nju je vrijeme stalo

Pamtimo je kao seksi plesačicu iz kultnog filma, a nevjerojatno je kako izgleda 40 godina kasnije!

Jennifer Beals - 1 Jennifer Beals - 1 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Beals - 1 Jennifer Beals - 2 Jennifer Beals - 3 Jennifer Beals - 4 Jennifer Beals - 1 Jennifer Beals - 2 Jennifer Beals - 4 Jennifer Beals - 3 Jennifer Beals - 5 Jennifer Beals - 6 +9 Jennifer Beals - 7 Galerija

Pogledajte kako danas izgleda zvijezda kultnog filma "Flashdance" Jennifer Beals.

Američka glumica Jennifer Beals proslavila se 1983. godine u kultnom filmu "Flashdance", a njezine se scene vrućeg plesa do danas smatraju jednima od najseksi ikada snimljenih.

Film će uskoro obilježiti okruglu 40. godišnjicu, a priča o variteljici koja preko noći postaje seksi plesačica u noćnom klubu ostala je upisana u sjećanje i srca milijuna gledatelja diljem svijeta.

Da ni Jennifer do danas nije pala u zaborav, dokazuje njezinih više od pola milijuna pratitelja na Instagramu s kojima redovito dijeli trenutke iz privatnog života, a često se prisjeća i starih dana.

Sada se na društvenoj mreži oprostila od pjevačice Irene Cara, koautorice i izvođačice pjesme "Flashdance... What A Feeling", koja je iznenada preminula u dobi od 63 godine.

"Hvala ti, brilijantna Irene, za tvoje otvoreno srce i neustrašivi trostruki talent. Samo prekrasni sanjari mogu napisati i izvesti pjesme za one koji se usuđuju sanjati", napisala je Beals uz svoju staru fotku s Irene.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Beals (@thejenniferbeals)

Iako je Jennifer i nakon "Flashdancea" nastavila glumiti, više nikada nije uspjela obnoviti uspjeh s početka svoje karijere, no nevjerojatno je koliko se s godinama malo promijenila.

Osim mladolikog izgleda, Jennifer se još može pohvaliti figurom kao u kultnom filmu, a poznato je da vitkost održava redovitim treninzima boksa, kung-fua i triatlona.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Beals (@thejenniferbeals)

Što se tiče njezina privatnog života, udavala se dva puta, a rodila je troje djece. Prvo se 1986. udala za Alexandrea Rockwella, s kojim je dobila dvoje djece, a brak je potrajao do 1996. Dvije godine kasnije ponovno je izgovorila sudbonosno da kanadskom poduzetniku Kenu Dixonu, s kojim je 2005. dobila i kćer.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity "Tajno oružje hrvatske reprezentacije!" Stranci poludjeli za našom najseksi navijačicom, traži se i britanska Ivana Knoll

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Carla Gugino - 3 Carla Gugino - 2 Carla Gugino - 5 Carla Gugino - 1 +15 Carla Gugino - 4 Celebrity Prelijepa glumica nema problema s golotinjom u 52. godini, a snimila je i vruće scene s kolegicom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene