Sjećate se njega?

Osvojio je simpatije kao smušeni Spike u hit-komediji i vodio dvostruki život, a sada ga rijetko tko prepoznaje!

Rhys Ifans Rhys Ifans Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rhys Ifans - 2 Rhys Ifans - 5 Rhys Ifans - 3 Rhys Ifans - 1 Rhys Ifans - 2 Rhys Ifans - 4 Rhys Ifans - 1 Rhys Ifans - 3 Rhys Ifans - 4 +0 Rhys Ifans Galerija

Rhys Ifans svjetsku je slavu stekao nakon uloge u filmu "Zapravo ljubav", a danas ima značajnu ulogu u seriji "Zmajeva kuća".

Velški glumac Rhys Ifans osvojio je simpatije gledatelja ulogom smušenog Spikea u romantičnoj komediji "Zapravo ljubav", u kojoj je glumio s Hughom Grantom i Julijom Roberts, a danas ga gledamo u potpuno drugačijoj ulozi.

55-godišnji Rhys dio je glumačke postave nove serije "Zmajeva kuća", u kojoj ga na prvi pogled nije nimalo lako prepoznati, a glumi Otta Hightowera, najvećeg suparnika princa Daemona Targaryena.

Danas uspješni glumac iza sebe krije i zanimljivu priču, koja bi bez problema mogla poslužiti i kao scenarij za neki novi film. Naime, Rhys je u jednom od intervjua priznao kako je vodio dvostruki život studirajući na elitnom dramskom koledžu, dok je istovremeno provaljivao u ilegalne skvotove u Londonu i u njima živio više od četiri godine.

"Bio sam u Londonu godinu dana prije nego što sam otišao u dramsku školu, doselio sam se s prijateljem. Cijelo razdoblje pohađanja dramske škole živio sam u skvotovima, živio sam u njih četrnaest, petnaest različitih. To je, naravno, bilo protuzakonito, a gledajući unatrag, pretpostavljam i opasno. Ali, bio je to sjajan život. Bili su to uglavnom općinski stanovi. Skinuli bismo čelična vrata usred noći i onda čim prije promijenili brave. U određenom smislu vodio sam pravi dvostruki život, što je bilo prekrasno. Imao sam tu vrstu elitističkog prekrasnog života na koledžu, a zatim tu izvanrednu vrstu skitničke egzistencije kad sam svake večeri odlazio kući", prisjetio se glumac u podcastu Roba Brydona.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +11 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica raskopčala prsluk i pokazala da ispod ne nosi ništa, a vruće hlačice začinile su cijeli outfit!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Dušan Vasić Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 4 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 3 +19 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Celebrity Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene