uhvaćena utučena lica

Njezinu ljubavnu priču s Rossom iz "Prijatelja" svi znaju napamet, a evo kako slatkica Emily izgleda 20 godina od dana najveće slave!

Helen Baxendale - 2 Helen Baxendale - 2 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Baxendale - 3 Helen Baxendale - 5 Helen Baxendale - 1 Helen Baxendale - 4 Helen Baxendale - 2 Helen Baxendale - 2 Helen Baxendale - 3 Helen Baxendale Helen Baxendale Helen Baxendale +2 Helen Baxendale Galerija

Helen Baxendale snimljena je u Londonu, a njezino lice odalo je koliko je tužna zbog smrti Matthewa Perryja, s kojim je radila na snimanju "Prijatelja".

Britansku glumicu Helen Baxendale mnogi i danas pamte kao Emily Waltham iz "Prijatelja", a ovih je dana nakon dugo vremena snimljena u javnosti.

52-godišnja Helen snimljena je utučena izraza lica na ulicama Londona, ne skrivajući koliko ju je rastužila iznenadna smrt Matthewa Perryja, s kojim je nekad radila. Ona se ekipi "Prijatelja" pridružila u četvrtoj sezoni glumeći Rossovu ljubav u 14 epizoda. Od toga su prošla dva desetljeća, ali njezin se lik pojavio u jednoj od najupečatljivijih priča serije nakon što je Ross na vjenčanju, pred oltarom umjesto njezina imena izgovorio ime Rachel Green, koja mu je tada bila bivša djevojka.

Nakon pojavljivanja u "Prijateljima" Helen je dosta dugo glumila u britanskoj seriji "Cold Feet", a na malim se ekranima posljednji put pojavila 2019. godine u drami "Agatha i ponoćna ubojstva".

Inače, glavna glumačka postava "Prijatelja" konačno se oglasila povodom iznenadne smrti njihova šestog člana Matthewa Perryja i prekinula tišinu zbog gubitka kolege.

U zajedničkom priopćenju Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer i Lisa Kudrow rekli su da je to za njih nesaglediv gubitak te da su shrvani.

"Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od samo glumaca. Mi smo obitelj. Toliko toga moglo bi se reći, ali sada ćemo si uzeti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nesagledivi gubitak. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju. Zasad su naše misli i ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli diljem svijeta", stoji u priopćenju koje su prenijeli svjetski mediji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa serije Prijatelji Matthew Perry u seriji Prijatelji In Magazin: Matthew Perry - 6 Matthew Perry +25 Matt Leblanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston Celebrity Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Williams English - 4 Nicole Williams English - 3 Nicole Williams English - 2 Nicole Williams English - 1 +12 Nicole Williams English Celebrity Slavni sportaš nije ju htio odvesti pred oltar jer ga je špijunirala, ali stvari su danas ipak malo drugačije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene