''Jedva joj oči vidiš!''

Omiljena plavuša opet na meti čuđenja zbog očitih promjena na licu: "Ženo, prestani, počinješ izgledati kao Madonna!''

Gwen Stefani Gwen Stefani Gwen Stefani/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Gwen Stefani Gwen Stefani Gwen Stefani Gwen Stefani Gwen Stefani Gwen Stefani Gwen Stefani (Foto: Getty Images) Gwen Stefani (Foto: Profimedia) Gwen Stefani (Foto: Instagram) Gwen Stefani (Foto:Instagram) +10 Gwen Stefani (Foto: Profimedia) Galerija

Gwen Stefani ponovno je izazvala čuđenje zbog izgleda i lica, koje je očigledno odlučila tretirati estetskim tretmanima.

Američka pjevačica Gwen Stefani ne prestaje iznenađivati javnost svojim izgledom nakon što je šokirala sve pojavivši se u emisiji "Late Night With Seth Meyers", a sada se dogodilo isto u novom promotivnom videu za jedan talent show.

Pogledaj i ovo Gavin Rossdale Bome je odrastao! Pogledajte kako izgleda sin Gwen Stefani i Gavina Rossdalea, već je jasno da će biti pravi zavodnik!

52-godišnja Gwen pritom je pokazala utegnuto lice bez ijedne bore, ali vidno podbuhlo i drugačijih crta no što je prije bilo, zbog čega nije mogla izbjeći komentare na društvenim mrežama.

"Voljela bih da prestane raditi to svom licu. Počinje izgledati kao Madonna", "Gwen, puno te volim, ali prestani", "Jedva joj vidiš oči od toliko botoksa", "Što joj se dogodilo?" samo su neki od komentara koji su se pojavili.

Pjevačica je za tu priliku odabrala kratku ružičastu haljinu i čarape u kojima je istaknula vitku liniju, a fotografije sa snimanja objavila je i na svom profilu na Instagramu, ali očigledno ih je popeglala prije objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

I ranije ove godine obožavatelji su je prozivali jer je na društvenim mrežama objavljivala mnoštvo filtriranih selfieja i izazvala mnoštvo reakcija.

"Kako, dovraga, izgledaš kao da imaš 16? Tako zapanjujuće", "Izgledaš tako drugačije nego prije", "Volim te, ali sad izgledaš drugačije. Napravila si nešto s licem ili je to do tvoje kamere", "Nejasna sličnost s Gwen Stefani", poručili su joj tada.

Gwen je u prošlosti bila optužena da je otišla pod nož, međutim ona nikada javno nije komentirala sve te tvrdnje, no jednom je prilikom komentirala svoj mladenački izgled tijekom intervjua za Elle.

"Jedina stvar koju sam stvarno promijenila na sebi je pokušaj da skinem svu šminku. Ključno je što lice čistim noću. Pustite svoje lice da diše jer ja mu stvarno ne dopuštam da diše u bilo koje drugo vrijeme", izjavila je Gwen.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene