bila je zvijezda domaćih serija

Sjećate se glumice Ive Visković? Dugo je nismo vidjeli, a sada je snimljena u najslađem društvu

Iva Visković Iva Visković Davor Puklavec/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Visković Iva Visković i Filip Križan Iva Visković Iva Visković Iva Visković Iva Visković Iva Visković Iva Visković Iva Visković Iva Visković +11 Iva Visković Galerija

Iva Visković posljednjih godina uglavnom glumi u kazalištu i uspješno čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti.

Filmska, televizijska i kazališna glumica Iva Visković nekoć je bila zvijezda domaćih serija, no već je neko vrijeme nemamo priliku gledati na malim ekranima, a rijetko se pojavljuje i u javnosti.

No sada je napravila iznimku te je na premijeri predstave "Čudnovate zgode šegrta Hlapića" u kazalištu Trešnja ponosno pozirala sa svojom mezimicom, kćerkicom Minom.

Iako je dugo nismo vidjeli, Ivu nije teško prepoznati jer kao da se uopće nije promijenila od početka karijere, a zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati i da je prije mjesec dana napunila okruglih 40 godina.

Pogledaji ovo Iva Visković Nekad i sad Našu lijepu glumicu dugo nismo vidjeli, a sada joj se na događaju koji nije mogla propustiti pridružio i kolega za kojeg se udala u tajnosti!

Iva se u veljači 2015. godine u tajnosti udala za kolegu Filipa Križana u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Dva mjeseca kasnije na svijet je stigla njihova kći Mina, a otkako su osnovali obitelj, Iva i Filip uspješno čuvaju svoj privatni život daleko od očiju javnosti.

Iva posljednjih godina najviše glumi u kazalištu, a kako je izgledala kada se pojavila na sceni i koliko se otad promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin +25 Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović Celebrity Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 5 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 4 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 2 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 1 +30 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković s djecom - 3 Celebrity Suprugu Andreja Plenkovića nismo imali priliku vidjeti od 2019. godine, a zbog njezina zadnjeg poteza svi se pitaju samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene