Pa zar opet?

Ljepotica hrvatskih korijena nekad je bila najveća zvijezda sapunica, a danas svi pričaju o bujnom dekolteu koji ističe i još nečem što je očito

Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Saul Lisazo, Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) +0 Gabriela Španić (Foto: Screenshot) Galerija

Gabriela Spanic proslavila se u popularnim telenovelama iz 90-ih koje su obožavali i Hrvati, a od tada se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima koji su ostavili traga na njezinu izgledu.

Venecuelanska glumica Gabriela Spanic proslavila se u 90-ima u planetarno popularnim meksičkim telenovelama kao što je "Otimačica", i u to je vrijeme bila najpoznatija zvijezda sapunica.

Pogledaj i ovo Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Bila je i u Hrvatskoj! Pogledajte kako danas izgleda jedna od najljepših zvijezda sapunica, konačno je priznala nešto o čemu se priča već godinama!

Omiljena je bila i u Hrvatskoj, koju je posjetila u vrijeme najveće slave i obradovala brojne obožavatelje, a tada nije krila ni ponos što ima hrvatske korijene.

Danas joj je 47 godina i u zadnje vrijeme pažnju javnosti najviše plijeni zbog svojih estetskih zahvata s kojima je pretjerala zbog želje da ostane vječno mlada, a njezine najnovije fotografije na Instagramu potaknule su glasine da je ponovno išla pod nož.

Gabriela je objavila fotografije na kojima pozira u pripijenoj mini haljini u kojoj je jedva obuzdala svoj nikad bujniji dekolte, a dijelu obožavatelja zasmetao je njezin neprirodan izgled.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

"Opet si išla pod nož? Potpuno ćeš se deformirati ako tako nastaviš", "Neprepoznatljiva", neki su od negativnih komentara koje je dobila, no svejedno su, po običaju, prevladali komplimenti i izjave ljubavi.

Na radost njenih brojnih obožavatelja, Spanic se, nakon sedam godine pauze, vratila sapunicama i tumači jednu od glavnih uloga u telenoveli "Ako nas napuste".

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: AFP) +5 Cheryl Cole (Foto: AFP) Celebrity Ona na računu ima milijune, ali bratu koji je beskućnik ne želi dati ni novčića, evo koji je točno razlog za to

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene