Bila je i u Hrvatskoj!

Pogledajte kako danas izgleda jedna od najljepših zvijezda sapunica, konačno je priznala nešto o čemu se priča već godinama!

Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) +0 Saul Lisazo, Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Galerija

Gabriela Spanic proslavila se 90-ih ulogama u telenovelama koje su bile popularne i u Hrvatskoj, a od tada se podvrgla brojnim estetskim zahvatima o kojima je sada progovorila.

Venecuelanska glumica Gabriela Spanic proslavila se 90-ih godine prošlog stoljeća ulogama u planetarno popularnim meksičkim telenovelama kao što je "Otimačica", i u to je vrijeme bila najpoznatija zvijezda sapunica.

Pogledaj i ovo Gabriela Spanic (Foto: AFP) Pa zar opet? Ljepotica hrvatskih korijena nekad je bila najveća zvijezda sapunica, a danas svi pričaju o bujnom dekolteu koji ističe i još nečem što je očito

Posebno je omiljena bila u Hrvatskoj, zbog svojih hrvatskih korijena, a u vrijeme najveće salve je posjetom našoj zemlji obradovala brojne obožavatelje.

Danas 48-godišnja Gabriela zadnjih godina najviše pažnje plijeni svojim estetskim zahvatima kojima se dovela do neprepoznatljivosti, a o kojima je sada konačno i progovorila.

Na Instagramu je objavile video u kojem je pokazala nikad uži struk, ali i raskošan dekolte te je u objavi označila meksičkog estetskog kirurga Luisa Atiliju Gil Pereza.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

"Ne propustite sve detalje moje operacije kod najboljeg liječnika kojemu se divim i poštujem ga. Zadovoljna sam svojim rezultatima", napisala je uz video razgovora sa spomenutim kirurgom koji je također objavila na društvenoj mreži, a pričali su o zahvatu liposukcije kojem se podvrgnula kod njega.

Inače, Spanic se, na radost brojnih fanova, nakon sedam godine pauze vratila sapunicama i tumači jednu od glavnih uloga u telenoveli "Ako nas napuste".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene