Baš se promijenio!

Sjećate se Deena? Sreću je pronašao u Americi s naočitim partnerom, a ovih je dana proslavio 40. rođendan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fuad Backović Deen, poznat po pjesmi "In The Disco", s kojom je 2004. godine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, ovih je dana proslavio 40. rođendan.

Bosanskohercegovački pjevač s američkom adresom, Fuad Backović Deenproslavio je 40. rođendan, a da više ne nalikuje na onog Deena kakvog znamo s početka njegove karijere, možemo se uvjeriti na njegovu profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz Posebna poveznica! Neponovljivi Deen ni nakon 18 godina nije zaboravio Vesnu Pisarović, a prisjetio se i svojeg najvećeg hita!

Deen trenutačno živi izvan Bosne i Hercegovine i ima novu karijeru. Prvo je sedam godina živio u Italiji, a zatim se preselio u Los Angeles, gdje radi kao modni savjetnik. Svojim životom u Americi hvali se na društvenim mrežama, ne krije ni da je sretno zaljubljen, a poznato je da je njegov partner Wil Phearson III., koji radi kao umjetnički direktor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fuad Backović DEEN (@fuad_backovic_deen_)

Okrugli je rođendan proslavio u društvu dragih mu ljudi, a priliku da mu poželi sve najbolje nije propustila ni Hana Hadžiavdagić-Tabaković

Deen je nedavno obilježio i 18. rođendan pjesme "In The Disco", s kojom je 2004. godine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, a koju mu je napisala Vesna Pisarović. Pjesma je mnogima ostala u pamćenju i nakon 18 godina, a Deen nije propustio obilježiti veliku obljetnicu na društvenim mrežama.

"Pjesma 'In The Disco' ovaj tjedan puni 18 godina! Wow! Koja avantura! Kakav uspjeh na izboru za pjesmu Eurovizije! Obje večeri natjecanja među top 10 najboljih pjesama i izvedbi. Jedan od četiri najbolja rezultata koje je Bosna i Hercegovina ikad ostvarila", napisao je svojem Twitteru, a istu je objavu podijelio i u pričama na Instagramu, u kojima je posebno zahvalio Vesni Pisarović, koja je napisala pjesmu. Deen je tada natjecanje završio na visokom devetome mjestu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Romeo Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +1 David Beckham (Foto: Instagram) Zanimljivosti Najseksi muškarci današnjice: Pogledajte tko se sve našao na listi onih kojima žene teško odolijevaju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene