A kako je prije izgledao?

Ovaj muškarac nekad je bio žena, od javnosti se skriva, no napokon je uhvaćen u rijetkom izlasku

Chaz Bono i Cher (Foto: AFP) Chaz Bono i Cher (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Chaz Bono i Cher (Foto: AFP) +0 Chaz Bono prije (Foto: Profimedia) Galerija

Chaz Bono rođen je kao djevojčica Chastity i jedino je dijete Sonnyja Bona i Cher, a muškarac je službeno postao 2012. godine.

Sin Sonyja Bona i Cher, 52-godišnju Chaz Bono, koji je rođen kao djevojčica Chastity, snimljen je u rijetkom izlasku u javnost dok je obavljao kupovinu u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Chaz Bono Dugo nije bio u javnosti Ovaj muškarac nekad je bio žena, sin je legendarne pjevačice, a evo kako je objasnio odluku o promjeni spola

Chaz je jedino dijete nekad slavnog para, a legendarna pjevačica rodila ga je nakon što je doživjela četiri pobačaja te je nedavno priznala da se ispočetka teško nosila s njegovom promjenom spola.

Cher, koja sada već dugi niz godina zdušno podupire LGBT zajednicu, ove je godine u intervjuu za CNN ispričala kako joj je posebno teško palo kada je na telefonskoj sekretarici čula sinov stari glas no prisjetila se i trenutka kada je shvatila da je njezino jedino dijete zbog transformacije sretnije nego ikad.

Chaz se na promjenu spola odlučio 2009. godine kad je shvatio da je muškarac zarobljen u ženskom tijelu. Službenu potvrdu o promjeni spola dobio je u ožujku 2012. godine i od tada se u svim dokumentima vodi kao muškarac.

O problemima s kojim se nosio prije operacije prvi put je otvoreno progovorio u Oprah showu 2011. godine.

"Život je bio jako težak prije operacije, pogotovo kada sam prolazio kroz pubertet. Nisam znao kako ispuniti tuđa očekivanja i osjećao sam se kao da me vlastito tijelo izdaje. Od atletski građene djevojčice postao sam žena s oblinama i to me užasavalo", kazao je tada.

Chaz se nakon transformacije dugo borio s viškom kilograma, no danas je zadovoljan svojim izgledom, a kako se mijenjao tijekom godine i kako je izgledao kao Chastity pogledajte u našoj galeriji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) +3 Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Celebrity Holivudski glumac s mužem boravi u Hrvatskoj, ovdje ljetuju već treću godinu zaredom, a sad su se javili na Instagramu!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) +4 Marion Cotillard (Foto: AFP) Preporuke Scene seksa nisu joj bile problem, ali ono što je morala raditi potpuno gola nije bilo baš jednostavno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene