Napustila sveti poziv

Časna sestra moćnog glasa prije 9 godina postala je svjetska senzacija, a danas ima piercing i sudjeluje u realityjima

Cristina Scuccia Cristina Scuccia Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Cristina Scuccia Cristina Scuccia - 4 Cristina Scuccia - 1 Cristina Scuccia - 2 Cristina Scuccia - 3 Cristina Scuccia - 5 Cristina Scuccia - 6 Cristina Scuccia - 7 Cristina Scuccia - 8 Cristina Scuccia - 9 +14 Cristina Scuccia - 1 Galerija

Časna sestra Cristina Scuccia 2014. je pobijedila u showu "Glas Italije", a prošle godine napustila je sveti poziv i potpuno se promijenila.

Talijanska časna sestra Cristina Scuccia postala je međunarodna zvijezda kada se 2014. godine natjecala u popularnom televizijskom pjevačkom natjecanju "Glas Italije", a od tada joj se život potpuno promijenio.

Scuccia je prošle godine odlučila napustiti sveti poziv i posvetiti se glazbi, a od tada je sudjelovala i u jednom talijanskom realityju te je stavila piercing.

Nedavno je proslavila 35. rođendan, povodom čega je na Instagramu, gdje je prati 160 tisuća ljudi, pokazala i novu frizuru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristina Scuccia (@cristinascuccia)

"Vjerujem da morate slušati svoje srce i biti hrabri. Promjena je znak evolucije, no uvijek je zastrašujuća. Jer lakše je usidriti se negdje, u sigurnosti, nego propitivati samu sebe. Postoji li tu dobro ili loše?" ispričala je Scuccia u talijanskom talk showu "Verissimo".

Odluku o odlasku iz redovništva donijela je uz pomoć psihologa.

"Odlučila sam slijediti srce bez razmišljanja o tome što će ljudi reći o meni. Odlučila sam se za taj korak iako sam se bojala posljedica", objasnila je tada. Naglasila je i kako ne žali ni zbog jedne svoje odluke i da u svemu ima veliku podršku bližnjih.

Podsjetimo, Scuccia se na audiciji za "Glas Italije" predstavila s pjesmom "No One" Alicie Keys, a video je u kratkom roku postao hit na internetu. U show se prijavila sa željom da širi Evanđelje pjesmom, a na kraju je uspjela pomesti konkurenciju i odnijeti pobjedu.

Tada 25-godišnja časna sestra sa Sicilije čak je završila i na naslovnici New York Timesa, a nakon pobjede u showu snimila je album koji je uključivao i obradu Madonnine pjesme "Like a Virgin" i koji je poklonila Papi Franji.

Cristina je u showu priznala kako je oduvijek željela postati pjevačica. Pristupila je redovničkoj zajednici dok je pohađala glazbenu akademiju Star Rose u Rimu jer je tada shvatila da je njezin poziv služiti Bogu uz svoje sestre.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 4 +23 Shiloh Jolie-Pitt - 5 Celebrity Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco Silvia Dvornik i Sandro Jelavić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 6 Silvia Dvornik +25 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Celebrity Pecina Silvia pozirala u prisnom zagrljaju mladog političara i sina našeg legendarnog pjevača

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene