nova žena!

Sjećate se časne sestre koja je postala pjevačka senzacija? Napustila je sveti poziv i danas biste je teško prepoznali!

Cristina Scuccia - 1 Cristina Scuccia - 1 Afp 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Cristina Scuccia - 1 Cristina Scuccia - 3 Cristina Scuccia - 2 Cristina Scuccia - 1 Cristina Scuccia - 2 Cristina Scuccia - 3 Cristina Scuccia - 4 Cristina Scuccia - 5 Cristina Scuccia - 6 Cristina Scuccia - 7 +4 Cristina Scuccia - 1 Galerija

Časna sestra Cristina Scuccia postala je planetarno popularna kada je 2014. pobijedila u showu "Glas Italije", a sad je iznenadila velikom transformacijom.

Talijanska časna sestra Cristina Scuccia postala je međunarodna zvijezda kada se 2014. godine natjecala u popularnom televizijskom pjevačkom natjecanju "Glas Italije".

Na audiciji se predstavila s pjesmom "No One" Alicie Keys, a video je u kratkom roku postao hit na internetu. U show se prijavila sa željom da širi Evanđelje pjesmom, a na kraju je uspjela pomesti konkurenciju i odnijeti pobjedu.

Tada 25-godišnja časna sestra sa Sicilije čak je završila i na naslovnici New York Timesa, a nakon pobjede u showu snimila je album koji je uključivao i obradu Madonnine pjesme "Like a Virgin" i koji je poklonila Papi Franji.

Cristina je u showu priznala kako je oduvijek željela postati pjevačica. Pristupila je redovničkoj zajednici dok je pohađala glazbenu akademiju Star Rose u Rimu jer je tada shvatila da je njezin poziv služiti Bogu uz svoje sestre.

No sveti poziv ipak je odlučila napustiti, što je otkrila ovaj tjedan u talijanskom talk showu "Verissimo", gdje je svojom pojavom šokirala gledatelje.

Bivša časna sestra na pozornicu je išetala u crvenom odijelu i štiklama, raspuštene kose, našminkana, bez naočala i s pirsingom u nosu.

"Vjerujem da morate slušati svoje srce i biti hrabri. Promjena je znak evolucije, no uvijek je zastrašujuća. Jer lakše je usidriti se negdje, u sigurnosti, nego propitivati samu sebe. Postoji li tu dobro ili loše?" kazala je u showu pa objasnila da je odluku o odlasku iz redovništva donijela uz pomoć psihologa.

A iako više nije časna sestra, vjera joj je još uvijek jako važna, ali se nada i ostvarenju glazbene karijere.

"Odlučila sam slijediti srce bez razmišljanja o tome što će ljudi reći o meni. Odlučila sam se za taj korak iako sam se bojala posljedica", objasnila je Cristina, koja sada živi u Španjolskoj i radi kao konobarica. Naglasila je i kako ne žali ni zbog jedne svoje odluke i da u svemu ima veliku podršku bližnjih.

Kako je Cristina izgledala kada je pobijedila na pjevačkom natjecanju i koliko se otad promijenila, pogledajte u galeriji.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sabrina Dhowre Elba - 5 Sabrina Dhowre Elba - 4 Sabrina Dhowre Elba - 3 Sabrina Dhowre Elba - 2 +15 Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Celebrity Bujnu suprugu miljenika žena iznevjerio rizični dekolte: Slučajno je izvirilo nešto što nije planirala pokazati!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene