X factor

Najbolji iz regije - Tko će pobijediti?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

X Factor Adria je regionalna inačica najpoznatijeg glazbenog showa u svijetu na čije su audicije protekla dva mjeseca pristizali mnogi kandidati iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije, željni prilike da postanu regionalne glazbene zvijezde.

Spomenute audicije su završene, a u ovotjednom izdanju X Factor Specijala mogli su se vidjeti najbolji kandidati koji su se po prvi put našli na pozornici ovog velikog showa pokušavajući osvojiti srca stručnog žirija.

Željko Joksimović, Kristina Kovač, Zoran Lesendrić i Emina Jahović uistinu imaju težak zadatak gdje moraju za drugi dio natjecanja odabrati samo 24 najboljih.

U specijalnom izdanju emisije imali ste priliku ponovno vidjeti Ilmu Karahmet, čija izvedba pjesme „Ima jedan svijet“ ni Zoricu Kondžu, čija je pjesma u originalu, nije ostavila bez riječi. Nakon što je i sama pogledala Ilmin nastup Zorica joj je poželjela sreću.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Njegov je najveći fan! Bračni par Joksimović upoznao se na radnom zadatku, a njihov početak veze obilježila je jedna anegdota: ''Vozila je neki bijesan auto...''

Nastup 13-godišnjakinje ima preko MILIJUN pogleda na Youtubeu!

'Iskreno govoreći, kad ste mi rekli da će pjesmu "Ima jedan svijet" otpjevati djevojčica od 13 godina, bila sam skeptična, jer za tako zahtjevnu pjesmu treba imati malo više zrelosti i glasa. Nakon što sam čula izvedbu, bila sam više nego iznenađena jer sam vidjela djevojčicu, a čula već formiran glas, muzikalnost i veliki talent! Eto, draga Ilma, od srca želim da ti se ostvare glazbeni snovi!', poručila je Zorica svojoj maloj obožavateljici.



Među odabranim kandidatima koji su prošli u drugi krug natjecanja - Boot Camp, našla se i Aleksandra Brković čija je izvedba „Listen“ od Beyonce stručni žiri toliko oduševila da su je riječima 'impresivna', 'fenomenalna', 'savršena' i 'besprijekorna' otpratili s velike pozornice.

Za jedinstvenu priliku da i sama bude dio prvog regionalnog X Factora nije propustila ni osamnaestogodišnja Irma Dragičević koja je na audiciju odlučila doći čak iz dalekog Varaždina!

S odabirom prve pjesme „Resentment“ od Beyonce žiri nikako nije bio zadovoljan te su Irmu poslali doma, no u zadnji trenutak su poželjeli čuti i njezin drugi odabir. Vrativši se na pozornicu i otpjevavši „Who's Loving You“ grupe Jackson 5 Irma je oduševljeni žiri uvjerila da zaslužuje proći dalje!

Lukian Ivanović, Vanja Mišić, Željko Sarić, Daniel Kajmakoski i Nikola Stanojević samo su neki od mnogih kandidata koji su svojim vokalnim talentom uspjeli osigurati svoje mjesto u sljedećem dijelu natjecanja gdje ih čekaju mnogo veći izazovi koje će im dodijeliti četveročlani žiri X Factor Adrije.

Svi kandidati u epizodi Boot Camp bit će podijeljeni po  grupama: mladići do 27, djevojke do 27, vokalne grupe i stariji od 27 godina, a svaki član žirija dobiti će svoju grupu kandidata kojima će biti mentor do samog kraja ovog velikog showa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene