Genijalci

OSVOJILI SU SVIJET Njihova genijalnost naprosto oduševljava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo su samo neki od najvećih genijalaca. Svijet je pao na koljena kada ih je upoznao. Oni su Supertalent.

Oni su postali Supertalenti zahvaljujući svojim izvandrednim sposobnostima i skrivenim talentima. Mnogi od njih i danas su aktivni plesači ili pjevači, a slava nakon pobjede na Supertalentu otvorila im je mnoga vrata. Donosimo vam pet pobjednika iz cijelog svijeta, od Velike Britanije pa sve do Afrike.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kako je moguće da ovako stoji? Šuput optočena biserima otkrila inače skrivene dijelove tijela, no svu pažnju ukrao je detalj koji je ručno napravio sam Grubnić!

NA OVOM LINKU pogledajte najzabavnije nastupe.

Umijeće beatboxa dovelo je Thora Mikkelsena do pobjede. On je posljednji danski Supertalent, a osim beatboxa, pokazao je i zavidne vokalne sposobnosti. Odmah nakon pobjede stekao je veliku slavu, kako u Danskoj pa tako i van nje. Beatbox je unazad nekoliko godina postao jako popularan glazbeni smjer, no teško imati ono nešto poput Thora. On je danas youtube senzacija, a priključio se i ekipi „ The Bottle Boys“ s kojima izvodi pjesme iz popularnih crtića za djecu.

Mladi Filipinac Roel Manlangit u sebi nosi pravi glazbeni talent. Obrada pjesme „I will alwaly love you“ dovela ga je do pobjede, a žiri i publika teško su povjerovali da jedno dijete može imati tako moćan glas. Roel je osim trenutne slave stekao i veliko bogatstvo, koje je uložio u novu kuću, pošto je dom njegove obitelji u potpunosti uništen tijekom velikih naleta tajfuna. Zanimljivo je i da mladi pjevač iznimno lako „skida“ glasove popularnih izvođača, pa je s vremenom postao youtube senzacija i stekao obožavatelje diljem svijeta. 

U nizu brojnih pjevačkih senzacija, jedan moćan glas i dan danas odjekuje Velikom Britanijom. Riječ je o Jai McDowallu koji je već na audiciji zaslužio dubok naklon žirija i publike. Nakon zaslužene pobjede kreće na turneju, a u Glasgowu je nastupio pred čak 20 tisuća ljudi. Nestrpljivi obožavatelji nisu htjeli slušati samo obrade, pa Jai ubrzo izbacuje svoj prvi album. Nastupio je s popularnim britanskim sastavom Take That, sopranisticom Charlotte Jackonelli i tenorom Danielom Koekom. Jai se nakon pobjede žestoko sukobio sa Simonom Cowellom, koji je njegov talent prozvao upitnim, a glas monotonim. Sami procijenite zaslužuje li Jai titulu Supertalenta.

Salah Entertainer, poznatiji i kao „Pauk Salah“, pobjednik je četvrte sezone arapskog Supertalenta. Ovo mu je već druga ovakva titula, jer je svestrani plesač nastupio u francuskoj verziji showa i tamo postao ponosni pobjednik. Njegova plesna tehnika donjela mu je veliku pozornost i slavu, pa je Saleh prepoznat od brojnih plesnih umjetnika. Ima dva vlastita trenera i vježba čak pet puta tjedno, a kada nije na probama Saleh je učitelj plesa i sudac. Karizmatičnog zabavljača i plesača možete vidjeti i u spotovima Awella, Paula Johnsona ili Robbija Williamsa. Plesao je i na poznatoj turneji Michaela Jacksona „The immortal tour“.

I šećer na kraju. Dj Arch najmlađi je Supertalent na svijetu. Trogodišnji dječak iz Johannesburga osvojio je show u Južnoj Africi, a u vrlu kratkom roku osvojio je cijeli svijet. Ponude su stizale sa svih strana, no prvu veliku gažu imao je početkom ove godine. Archie je nastupio uz legende techno scene poput Davida Moralesa, Todd Terrya i Rogera Sancheza, a ove godine zaljubljene je počastio i miksom povodom Valentinova. Iako je mali Archie još uvijek u pelenama, miksa na razini svojih puno starijih kolega i pred njim je zasigurno blistava karijera.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene