Do ponovnog susreta

Emotivna izvedba Hausera na Oliverovu ispraćaju: "Ovo je bio najveći i najvažniji nastup u mom životu"

Stjepan Hauser (Foto: Facebook) Stjepan Hauser (Foto: Facebook) Facebook 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Stjepan Hauser (Foto: Facebook) Galerija

Stjepan Hauser svirkom je ispratio Olivera Dragojevića na posljednji počinak.

Poznati violončelist kolegu i prijatelja Olivera Dragojevića na vječni počinak ispratio je prvo u Splitu, a zatim u njegovoj Veloj Luci.

Pogledaj i ovo Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Ne odvajaju se! Fani Stipković i Stjepan Hauser uhvaćeni na romantičnoj večeri u Istri: Imamo li novi domaći par?

Stjepan Hauser ovih je dana neutješan zbog smrti legendarnog glazbenika s kojim je blisko surađivao.

Mladi glazbenik imao je i tu čast da zasvira na posljednjem ispraćaju velikana domaće glazbene scene u njegovoj omiljenoj Veloj Luci, gdje su se s njim došli oprostiti brojni prijatelji i mještani.

Snimku je danas na svom službenom profilu na Facebooku objavio i sam Hauser te objasnio kako mu je to bio najvažniji nastup u životu.

"Ovo je bio najveći i najvažniji nastup u mojem životu, ispraćam te posljednji put, prijatelju moj, do nekog ponovnog susreta.. A do tada mirno leti, Moj Galebe!!!" poručio mu je Hauser te zaradio samo divljenje pratitelja.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene