Slavna lica

Bili su luzeri, a danas su najpoznatiji ljudi na svijetu: Evo kako su počeli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Početak nije lak, treba proći puno vremena i truda kako bi napokon zaslužili ono za što smo radili. Ove zvijezde pravi su primjer kako nikada ne treba odustati.

 

Taylor Swift

Pogledaj i ovo showbuzz Čestitamo! MTV nagrade: Ed Sheeran umjetnik godine, Kendrick Lamar ima najbolji video

 Stariji i još zgodniji: Freddie Prinze Jr., nekad teen zvijezda, danas isklesani frajer!

 

The last time an album sold as many copies as 1989 did first week, it was 2002, I was 12, and going through my 'braids phase'. #nofilternecessary

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Taylor Swift jedna je od najpoznatijih mladih pjevačica, a to dokazuje iHeartRadio nagrada koji je osvojila za najbolji tekst 'Blank Space', kao i za hit godine 'Shake It Off'. Iako sada ima obožavatelje diljem svijeta, dok je bila mlađa situacija nije bila takva.

Dječje zvijezde danas - Gdje su i što rade? Sve smo istražili!

'Ismijavali su me. U lice su mi govorili kako sam netalentirana, a iza leđa su o meni pričali da novcem svojih roditelja želim kupiti slavu', kaže Taylor. Ipak, sve to bila joj je motivacija da ostane snažna. Ostala je vjerna sama sebi i danas je za svoj uspjeh zaslužna sama.

 

Katy Perry

 

#TBT me at 14 or 15 wearing a bedazzled shirt that said POPSTAR. (with chocolate in my teeth yerp)

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on

Danas je ona slavna partijanerica, uvijek vedra i nasmijana, a njezin je glazbeni uspjeh nagrađen i Grammy nagradom. No, prije nego što je postala slavna bila je tiha i povučena. Pjevala je gospel te bila toliko neuspješna da je ubrzo ostala bez svog prvog ugovora s izdavačkom kućom.

'Bila sam slomljena. No ta me situacija natjerala da pokažem što najbolje znam', rekla je Katy. Nakon toga promijenila je styling, isprobala drugačiji glazbeni stil te svojim glasom osvojila obožavatelje diljem svijeta.

Dobro nam došlo proljeće: Savjeti slavnih ljepotica za proljetno čišćenje izvana i iznutra

 

Ed Sheeran

 

A photo posted by edsheeran (@edsheeran) on

Na njegove koncerte dolazi tisuće ljudi, društvene mreže zatrpane su mu pozitivnim komentarima te ima obožavatelje diljem svijeta. Ipak, on je nekoć bio, kako sam kaže, outsajder.

'Nisam imao prijatelje jer me nije zanimao sport, već me zanimala umjetnost. Dok sam slikao konje, drugi su mi se smijali i izbjegavali me. Ogovarali su me i nazivali me frikom… Bio sam totalni outsajder', opisuje Ed.

 

Jay Z

 

jZ

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Suprug slavne Beyonce i reper prepoznatljivog glasa također je na listi onih koji nisu imali lak početak. 'Sve izdavačke kuće su me odbile.', kaže Jay Z koji se nije dao pokolebati te je nastavio raditi na svojoj glazbi sve dok mu popularnost nije počela vrtoglavo rasti.

Jedni ljepši od drugih: Slavni parovi na reviji Tom Forda na zabavi prije Oscara

Danas je pravi poslovni čivjek, a sada je pokrenuo i s kolegama glazbenicima novi glazbeni servis Tidal.

 

Rihanna

 

Fla$h back. Lil' i$land ting.

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Kao djevojčica na Barbadosu sanjala je o slavi i svojoj pjevačkoj karijeri. RiRi je uvela neka nova pravila u glazbenu industriju, a danas je jedna od najuspješnijih glazbenica.

Slavna lica koja su maltretirali vršnjaci dok su bili djeca

No nije joj bilo lako na početku karijere.'Nikako nisam mogla pogoditi pravi ton na svojem prvom nastupu, moji prijatelji se cijelo vrijeme prekrivali uši od užasa... Bila sam tužna u tom trenutku, no to mi je dalo snage da se više trudim. Godinama sam vježbala u svojoj sobi', priznala je Rihanna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene