Treba biti dama

Svi su mislili da će kleknuti pred nju, no on se ženi drugom: Ovako je Selena Gomez reagirala na zaruke Justina Biebera

Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Instagram) Justin Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber, Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Hailey Baldwin, Justin Bieber (Foto: Profimedia) Galerija

Justin Bieber prije nekoliko je sati potvrdio ono o čemu se nagađalo danima.

Justin Bieber prije nekoliko je sati potvrdio ono o čemu se nagađalo danima.

Pogledaj i ovo Selena Gomez (Foto: Profimedia) Nije joj lako Fanovi se zabrinuli za omiljenu pjevačicu zbog fotografije koju je objavila nakon što joj se bivši oženio

Radi se o zarukama s manekenkom Hailey Baldwin, od koje se doslovno ne odvaja posljednjih tjedana. Par od 2016. godine ima "malo jesmo - malo nismo" odnos, no posljednjih mjesec dana svojoj su ljubavi dali još jednu šansu, a čini se kako ovoga puta misle ozbiljno jer je Justin kleknuo pred nju tijekom odmora na Bahamima.

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

"Moje je srce potpuno tvoje. Obvezujem se da ću život provesti potpuno posvećen tebi i uvijek te voljeti. Obećavam da ću našu obitelj voditi časno dopuštajući da nas Isus i Duh Sveti vode kroz sve što ćemo raditi i kroz svaku odluku koju donesemo. Uvijek ćeš mi biti na prvom mjestu. Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života, ne želim ga provesti ni s jednom drugom osim s tobom. Zbog tebe sam bolji čovjek! Jedva čekam da počne moj najbolji period života. S tobom sve ima smisla", napisao je Justin na Instagramu.

Hailey Baldwin, Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin, Justin Bieber (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Nisam sigurna čime sam zaslužila ovoliko sreću, ali sam toliko zahvalna Bogu jer mi je podario tako nevjerojatnu osobu s kojom ću dijeliti život. Ne postoje riječi kojima bih izrazila svoju zahvalnost", napisala je i 21-godišnja manekenka na Twitteru, a dio javnosti još uvijek ne može vjerovati u takve vijesti.

 

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Naime, većina je mislila da će mladi Kanađanin kleknuti pred pjevačicu Selenu Gomez, s kojom je godinama imao vrlo turbulentan odnos, a ona je prije nekoliko mjeseci prekinula 10-mjesečnu vezu s kolegom The Weekndom kako bi se nakratko vratila Justinu. I dok je cijeli svijet držao fige da to napokon uspije, par je ponovno prekinuo.

Podsjetimo, Selena i Justin svoju su vezu započeli u prosincu 2010. godine, a prvi prekid dogodio se u studenom 2012. godine. No tada su jedno bez drugoga izdržali svega nekoliko mjeseci. Takvih je situacija bilo još nekoliko do siječnja 2017. godine kada je pjevačica započela vezu s glazbenikom The Weekndom, koji je navodno zbog nje ostavio manekenku Bellu Hadid nakon dvije godine veze.

Deset mjeseci o paru se konstantno pričalo, kao i o tome da se Justin svim silama trudi vratiti Selenu, što mu je na kraju i uspjelo, ali ponovno, samo na kratko. No čini se kako Selenu nisu previše pogodile vijesti o zarukama njezina bivšeg dečka jer je isti dan njezina prijateljica na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj cure uživaju na luksuznoj jahti sunčajući se, s osmijehom od uha do uha. Možda to je sve gluma, no ako jest, jako je dobra.

 

A post shared by Theresa Marie Mingus (@tmarie247) on

Hailey se pak u posljednje vrijeme povezivalo s pjevačem Shawnom Mendesom, s kojim se pojavila na ovogodišnjoj Met Gali, pa nikome nije jasno koliko ljubav između nje i novopečenog zaručnika doista traje.

 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

U posljednje vrijeme mnogi Justina uposređuju s Britney Spears i njezinim poznatim slomom 2006. godine jer se čini kao da se "pogubio", a novinske stupce puni isključivo privatnim životom te pomalo zapuštenim izgledom, a sve manje novim glazbenim materijalima. Možda su Justinu zaruke ono što je Britney bilo brijanje glave i napad kišobranom na novinara, no nadamo se da ipak nije tako.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene