Vrući video

Sjećate se twerkerice Sarah iz Vukovara? Evo što radi cijelo ljeto kako bi zaradila za život

Sarah Seifert (FOTO: Instagram) Sarah Seifert (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Seifert (Foto: Instagram) Sarah Seifert (FOTO: Instagram) Sarah Seifert (Foro: Instagram) Sarah Seifert (FOTO: Anamaria Batur) - 1 +0 Sarah Seifert (FOTO: Instagram) Galerija

Sarah Seifert popularnost je stekla u showu Supertalent, a sada od popularnosti uspijeva i zarađivati.

Sarah Seifert ima pune ruke posla. Barem se tako može zaključiti iz njezinog Instagram profila koji gori s videima koji pokazuju njezino twerkanje.

Pogledaj i ovo showbuzz Čestitamo! Lijepa Rabljanka Maja Lončarević nova je Kraljica Hrvatske, za titulu se natjecalo i svima dobro znano lice

Naime, zgodna Vukovarka, nakon Supertalenta odlučila je kapitalizirati svoj talent pa je tako počela intenzivnije plesati po klubovima i video spotovima.

Upravo je ljeto sjajno vrijeme da se ''digne lova'' na klupskoj zabavi pa se tako Sarah može sresti kao plesačicu po klubovima diljem Hrvatske.

Njezino mrdanje guzom nekome je umjetnost, a nekome vulgarnost, no ova Vukovarka posla ima pa je tako ovo ljeto mrdala u Tribunju, Vodicama, na Hvaru… Čini se da joj se telefon užario koliko ju zovu gazde klubova.

Inače, Sarah ima tek 19 godina pa je upravo to mnogima bilo sporno kada su vidjeli kakvu je to ona vrstu umjetnosti izabrala za svoj posao.

 

on

 

on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene