Sara-Elena dala otkaz!

OGLASIO SE I BOYTRONIC 'Pjevačica grupe mora imati osnove kulture i ponašanja'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sara-Elena Menkovska objavila je da više nije pjevačica grupe ET. Izjavila je da nije imala od čega živjeti te je pala u dugove. Nakon toga, oglasio se i Boytronic.

Sara- Elena Menkovska pjevačica je s najkraćim pjevačkim stažom u grupi ET. Nakon što je dobila priliku zapjevati u slavnoj grupi, Sara je vrlo brzo požalila.

Pogledaj i ovo showbuzz Kaos se nastavlja HOROR NA ESTRADI Bivšu pjevačicu grupe E.T. tuži i grupa Karma

'Ništa nije funkcioniralo kako treba. Glavni razlog mog odlaska iz ET-ja je taj što više nisam imala od čega živjeti. Pala sam u dugove jer od travnja nisam smjela raditi ništa sa strane, a oni mi ništa nisu osigurali. Prvu gažu imala sam tek 8. kolovoza u Varaždinskim Toplicama, potom opet ništa. Upozoravala sam šefa grupe Adonisa Čulibrka Boytronica, kao i njegovu suprugu menadžericu, da od nečega moram živjeti, no to nije urodilo plodom. Naposljetku sam im 26. kolovoza uručila preporučeno pismo s otkazom’, rekla je Sara Elena Menkovska za Story.

Podsjetimo, 26-godišnja Sara-Elena dolazi iz Osijeka, a pjevanjem se počela baviti s devet godina. Dolazi iz glazbene obitelji stoga nije bilo nimalo neobično kada je Sara–Elena ostavila najveći dojam na audiciji za novu pjevačicu grupe ET.

Tvorac ET-ja, autor pjesama i producent Boytronic tada je prokomentirao kako je ostavila najveći dojam na audiciji za novu pjevačicu jer je najviše odgovarala senzibilitetu grupe. No, Sara-Elena im je ipak odlučila uručiti otkaz.

Nakon što je Sara-Elena Menkovska otkrila da više nije pjevačica grupe E.T. te da je zbog svega upala u dugove, oglasio se Boytronic.

Rekao je kako je Sara kršila svoje ugovorne obaveze prema grupi. 'Žalosno je, a nadasve nemoralno, da takva izjava dolazi od osobe kojoj je bila osigurana vrhunska profesionalna suradnja u svakom segmentu poslovanja grupe E.T. i njenog osobnog predstavljanja, kako bi se dolaskom u grupu vokalno, plesno, pa i vizualno što dostojnije predstavila javnost, predstavljajući sebe, ali i grupu', rekao je Boytronic.

'Pjevačica grupe E.T. mora imati osnove kulture, lijepog ponašanja, moralne i kulturne vrijednosti, a nadasve poslovnu etiku i profesionalnost, odgovornost te pozudanost. Kako gđica. Menkovska nije ispunila osnovne obveze, došlo je do nemogućnosti daljnje suradnje te raskida ugovora', dodao je.

'S obzirom na kršenje odredaba ugovora, bit ću primoran sam protiv gospođice Menkovski pokrenuti sve zakonom predviđene radnje radi zaštite prava i interesa grupe E.T.', zaključio je Boytronic.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene