Vruće fotke

Opet plijeni pozornost: Objavila fotografije u toplesu i pokazala skrivene tetovaže

Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (FOTO: Instagram) Rita Ora (Foto: Getty Images) +0 Rita Ora Poreč (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Rita Ora ugodno je iznenadila svoje fanove, s nekoliko različitih fotografija na kojim pozira bez majice i donjeg rublja.

Slavna pjevačica Rita Ora je nakon nastupa na G-A-Y Manchester Prideu odlučila s pratiteljima na društvenim mrežama, podijeliti fotografiju sebe u vrlo opuštenom izdanju.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 3 ispod prozirnog materijala Grudi su joj trebali sakriti cvjetovi, no plan joj nije uspio, paparazzi su uhvatili trenutak kad je pokazala baš sve!

Rita nije puno toga ostavila mašti, pozirajući u toplesu na čak tri različite fotografije, u tri različite poze. Usput je pokazala tetovažu balerine na nadlaktici i gole dame na leđima.

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on


Rita je nedavno obnovila prijateljstvo s manekenkom Carom Delevigne, s kojom se družila tijekom jednog koncerta u Londonu.

Podsjećamo, Rita je ljetos nastupila na Rise Up festivalu održanom u Poreču, gdje se na pozornici pojavila s hrvatskom zastavom u rukama. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene