Bravo, Maja!

Gipka Hrvatica osvojila Justina: "Moji su snovi postali stvarnost!"

Maja Kereš (na fotografiji desno) (FOTO: Instagram) Maja Kereš (na fotografiji desno) (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Kereš (na fotografiji desno) (FOTO: Instagram) Galerija

"Svi koji me poznaju znaju koliko mi ovo znači", otkrila je Maja Kereš nakon još jednog inozemnog uspjeha.

Talentirana Maja Kereš nastavlja nizati inozemne uspjehe. Maja je jedna od rijetkih Hrvatica kojima je pošlo za rukom surađivati s najvećim svjetskim zvijezdama među kojima su Fergie, Justin Bieber i Rob Thomas. Nakon što je plesnim umijećem zadivila velike glazbene ikone samozatajna Riječanka zaplesala je i u spotu "Filthy" Justina Timberlakea.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel Čini se da je sve dobro! Poznati par koji više ne viđamo tako često izmjenjivao vruće poljupce na jahti unatoč nekadašnjim glasinama o problemima u braku

"Ne mogu opisati riječima koliko sam sretna i zahvalna što sam dobila priliku raditi na spotu mojeg omiljenog pjevača Justina Timberlakea! Svi koji me znaju, znaju što i koliko mi to znači. Velika hvala Marku Romaneku, Martyju Kudelki, AJ Harpold i Tracy Phillips na stvaranju ovog umjetničkog djela i angažmanu u ovom spotu. Hvala agenciji Clear Talent Group što mi je pomogla pretvoriti moje snove u stvarnost", napisala je uspješna plesačica na Instagramu.

 

A post shared by Maja Kereš (@majakeresh) on

Najnoviji Justinov spot u kojem se pojavljuje objavljen je u petak, a do sada je pregledan više od šest milijuna puta. U spotu se Maja pojavljuje uz još pet plesačica, ali i uz robota koji predstavlja Timberlakea u budućnosti te je samim time i glavna zvijezda spota.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene