Traže pravdu

FOTOGRAFIJE KAO DOKAZ glumica je pretučena na smrt?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest o smrti mlade glumice i velike zvijezde Pratyushe Banerjee uznemirila je svijet, ali uzrok njezine smrti i dalje ostaje tajna. Iz dana u dan pojavljuju se novi dokazi koji upućuju na zločin.

Iako je policija ostala pri tvrdnji kako je mlada glumica Pratyusha Banerjee, zvijezda serije 'Mala nevjesta' koju možete pratiti na programu Doma TV, počinila samoubojstvo, njezini prijatelji i obitelj i dalje kategorički tvrde kako je riječ o zločinu. Oni su apsolutno sigurni da je mlada glumica ubijena. Iako nitko ne zna što se točno dogodilo, većina ih sumnja kako je u cijeli tajnoviti slučaj upetljan glumičin zaručnik Rahul Raj Singh.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

Producent Vikas Gupta fotografirao je glumičino tijelo neposredno prije kremacije, a na licu su vidljive modrice potpuno netipične za samoubojstvo. 'Ogorčen sam na cijelu situaciju oko njezine smrti. Svi koji su je poznavali znali su da je vesela i vedra osoba koja nikada ne bi podigla ruku na sebe', izjavio je Vikas.

'Njezini roditelji shrvani su bolom i ne daju nikakve izjave, bez obzira na to, novinari ih obilaze i pišu ono što im odgovara. Priča kako se ubila jer je bila u drugom stanju je strašna, tko bi u to mogao povjerovati? Onaj tko je poznavo Pratyushu sigurno ne', napisao je producent.

'Njezini prijatelji i ja znali smo da u njezinoj vezi s Rahulom nešto ne štima i užasno se nerviramo jer nismo reagirali na vrijeme i pomogli joj da izađe iz te loše priče. Eto, ni on nije ispitan. Policija je prihvatila informaciju da su bili na zabavi do pet sati u jutro i ne diraju ga. A što je s činjenicom da je Pratyushe u sred noći zvala prijateljicu, plakala i molila je za pomoć?

Producent poziva medije da ne donose sami zaključke kako je došlo do glumičine smrti. S obzirom na modrice, Vikas sumnja da ju je netko mučki tukao i usmrtio.

Fotografije glumičinog lica možete vidjeti OVDJE. UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene