PRAVI MALI HIT!

Kakva Anna Wintour, kakvi paparazzi - Mala North sve ih stavlja u red!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Preslatka North prvo je dijete Kim Kardashian i Kanyea Westa, i potpuno je neodoljiva. Prelijepa gospođica West sve je veća zvijezda, iako tog još nije ni svijesna.

Ona je najslađa curica na svijetu. Možda su njezini roditelji prilično omraženi, no North West sakupila je velike simpatije diljem svijeta. Preslatka North prvo je dijete Kim Kardashian i Kanyea Westa, i pravi je šećer.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Miljenica obitelji Kardashian obožavatelje je stekla putem javnosti, a najviše pomoću Instagrama svoje poznate majke. Imala je North West  više hitova tijekom svojih nježnih godina, a donosimo vam neke od najslađih.

1. North odbrusila paparazzima

Kada je North jednog dana krenula u baletnu školu, paparazzi su je dočekali i nisu je prestali fotografirati. Ona je u pratnji obiteljske prijateljice jednostavno izjavila: 'Rekla sam bez fotografiranja!'. Kad se takva slatkica žali, svi padaju - pa i okrutni paparazzi.

2. North i Penelope upoznale sirenu

Slatka North najčešće se druži sa svojom rođakinjom Penelope Disick, a na jednom od obiteljskih odmora, mame su im omogućile da upoznaju sirenu. Malo je reći da su curice bile oduševljene, a i jako slatke. Naime, i same su bile odjevene u male sirene.

3. North voli i zaplesati

Kada je posjetila sa majkom Kim obiteljske prijatelje, North se družila sa svojim malim prijateljima. U pozadini je svirao hit Iggy Azalee i Rite Ore - 'Black Widow', a malena se rasplesala. Koliko se već može rasplesati tako malo dijete.

4. Dan kad je North upoznala Annu Wintour

Gledajući očevu reviju u New Yorku, North je poludjela od dosade. Kakva Anna Wintour, North nije impresionirana. Plakala je i vrištala, sve dok je Kim nije odnijela u backstage i dala joj jesti. Sa North nema šale.

5. North se boji Snapchata

Kim je otvorila Snapchat, a s njim je upoznala i svoju kćerkicu. No, North se boji Snapchata i čudnih lica koje na njemu vidi. Otkantala je svoju slavnu majku i nastavila sa životom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene