Šokantno

FOTO Blizanke više nisu iste – Što joj se to dogodilo s licem?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi se pitaju što se dogodilo s licem Mary-Kate Olsen?!

Slavne blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen osvojile su svijet još kao malene djevojčice kada su bile zvijezde brojnih dječjih filmova i serija.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva transformacija! Nekad omiljene blizanke jako su se promijenile nakon teških razdoblja, danas se sve manje pojavljuju u javnosti, a evo i zašto

Slatke dječje zvijezde prerasle su u dvije mlade uspješne djevojke koje su nastavile uspješnu karijeru te su njihova imena postala jedna od najcjenjenijih u svijetu mode i dizajna. Danas se njihovo bogatstvo procjenjuje na 300 milijuna dolara.

17 godina razlike im ne smeta - Ipak su se vjenčali!

Dvije su sestre zajedno posjetile World Of Children Awards u New Yorku i ostavile bez teksta sve prisutne. Naime, dvije blizanke do nedavno su nalikovale kao jaje jajetu, no to više nije tako.

Počelo se šuškati da se Mary-Kate Olsen podvrgnula plastičnoj operaciji jer njezino lice izgleda potpuno izmijenjeno, piše Daily Mail.

28-godišnja ljepotica navodno se nedavno udala u tajnosti za 44-godišnjeg bankara i brata bivšeg francuskog predsjednika Oliviera Sarkozyja. Zaručili su se početkom godine, a da u njihovoj ljubavi sve funkcionira iako je među njima 17 godina razlike pokazali su i ovim velikim korakom.

Nedavno su izašle i paparazzo fotografije para dok su ručali u parku, a na kojima oboje nose zlatno prstenje. Ipak, informacija još nije službeno potvrđena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene