2Cellos u zraku

Luka i Stjepan na nebu iznad Salzburga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Violončelistički dvojac Luka Štulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2Cellos, snimili su spot za pjesmu Technical Difficulties.

U domu Flying Bullsa, salzburškom Hangaru-7, dvije umjetnosti – letenje i glazba – imale su priliku spojiti se u jednu.

Pogledaj i ovo showbuzz 3. srpnja 2Cellos počeli odbrojavati do velikog spektakla!

Luka i Stjepan (2Cellos) u sklopu snimanja spota imali su priliku letjeti u helikopterima s pilotskim dvojcem Rainerom Wilkeom i Mirkom Flaimom. Stjepan, koji se kako kaže plaši leta putničkim zrakoplovom, bio je oduševljen letom u helikopteru i akrobacijama koje je za njega s BO 105 helikopterom izvodio Wilke, jedan od najboljih akrobatskih pilota na svijetu.

>> 'Umirali' od smijeha - To je jednostavno bilo jače od njih!

'Iako se plašim letenja, osjećao sam se veoma sigurno u helikopteru i uživao u nevjerojatnim akrobacijama', nakon leta izjavio je vidno uzbuđeni Stjepan Hauser. Luka Štulić, koji se bavi paraglajdingom, imao je priliku provozati se u helikopteru Bell 47-G s prozirnom pilotskom kabinom te je priznao kako je istinski uživao u prelijepim planinskim pejzažima oko Salzburga.

Vještina ruku, prstiju, marljivosti, spretnosti i brzine potrebna za čaroliju koja nastane kad ovaj virtuozni dvojac uzme gudala u ruke vrlo je slična vještinama potrebnima za upravljanje letjelicama. Izvođenje akrobacija s helikopterom u zraku zahtijeva savršenu tehniku, spretnost te godine vježbe i iskustva kako bi nastala prava zračna bajka. Budući da su članovi Flying Bullsa bez sumnje pravi umjetnici u zraku, Luka i Stjepan zahvalili su im izvođenjem tehnički vrlo zahtjevne numere Technical Difficulties u Hangaru-7. Izgleda da Red Bull stvarno daje krila!

Dok video ekipa radi na post produkciji spota, 2Cellos nastavljaju svoje putovanje svijetom i promoviraju svoj drugi album In2ition. Posjetit će Italiju, Njemačku, Veliku Britaniju i Francusku, a na ljeto se vraćaju u Hrvatsku, kad će svirati u Varaždinu, Osijeku, Zagrebu i Puli.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene