Najzanimljiviji posao

SENZACIJA KOJA JE ZALUDILA SVIJET Stiže u Hrvatsku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kseniya Simonova je postala poznata upravo zahvaljujući svojoj različitosti koristeći pijesak u stvaranju slika i priča.

Magazin Forbes 2014. godine Kseniyju Simonovu i njezinu umjetnost crtanja pijeskom kojom zarađuje za život, uvrstio je na listu 10 najzanimljivijih poslova na svijetu, a ove nedjelje njezin talent kojim fascinira cijeli svijet imat će priliku vidjeti i gledatelji Supertalenta u drugoj polufinalnoj emisiji uživo na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kako je moguće da ovako stoji? Šuput optočena biserima otkrila inače skrivene dijelove tijela, no svu pažnju ukrao je detalj koji je ručno napravio sam Grubnić!

Ova jedinstvena umjetnica odnijela je pobjedu u ukrajinskom Supertalentu 2009. godine kada je oduševila javnost vještom kombinacijom animacije, slikarstva i glazbe stvarajući svoj vlastiti jezik umjetnosti – jezik crtanja s pijeskom.

Iako pomalo neuobičajena tehnika za umjetnike, Kseniya je postala poznata upravo zahvaljujući svojoj različitosti koristeći pijesak u stvaranju slika i priča.

Umjetnost koju Kseniya stvara je čarobna. „Ono što ja radim jest da stvaram kazalište u svojoj glavi i to je moje unutarnje kazalište. Pijesak je vrlo pogodan animacijski mediji koji je vrlo fleksibilnog karaktera. Putem njega pokazujem što se događa u mojoj glavi i reprezentira likove koje ja mogu stvoriti u sebi.“ kazala je Kseniya u intervjuu za Gbtimes.
Iako je sve počelo kao hobi, pobjedom u Supertalentu, gdje je u finalu pijeskom ispričala tužnu priču kojom je prikazala posljedice njemačke invazije tijekom 2. svjetskog rata i dirnula mase, postala je apsolutna senzacija, a sada putuje svijetom gostujući i crtajući za mnoge visoke dužnosnike i kraljevske obitelji.

Ideja i njezina vizualizacija najznačajniji su elementi animacije u pijesku na kojima počiva vrijednost te umjetnosti, a što je Kseniya pripremila za hrvatsku publiku, doznat ćemo ove nedjelje u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta. U novom izdanju popularnog showa Nove TV svoju priliku za ulazak u finale ima novih desetero polufinalista, a osim deset jedinstvenoh točaka bit će zanimljivo vidjeti i Ksenyju Simonovu koja već godinama oduševljava svojim iznimnim talentom.

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obaveznopreuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene