Šest godina ljubavi

Spojilo ih je Zrće, a danas se žene: Kako su izgledali počeci veze Vedrana i Franke

Franka Batelić Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Screenshot: Instagram) Franka Batelić (FOTO: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (FOTO: Instagram) +1 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (FOTO: Instagram) Galerija

Vedran Ćorluka i ovog će vikenda imati mnogo razloga za slavlje.

Vedran Ćorluka i ovog će vikenda imati mnogo razloga za slavlje.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) ''Sorry, Franka'' Tek su se vjenčali, a već se razilaze: Medeni mjesec Vedrana Ćorluke i Franke Batelić malo će pričekati

Nakon osvojene srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji Vedran Ćorluka vratio se sa svojim suigračima na čak nekoliko spektakularnih dočeka po Hrvatskoj. Najspektakularniji je svakako bio onaj u Zagrebu, zatim su mu prijatelji organizirali i jedan u Sloboštini, a uslijedio je i onaj na Rapcu, rodnom mjestu njegove djevojke Franke.

A ove subote Vedran će ponovno slaviti jer će nakon 6 godina ljubavi svoju odabranicu Franku Batelić napokon odvesti pred oltar, i to na jednom čarobnom imanju u Istri. Znamo da će na vjenčanju mladencima zapjevati Tony Cetinski, a ne sumnjamo u odličan tulum do zore.

Podsjetimo, Vedran i Franka upoznali su se na slavnom Zrću krajem lipnja 2012. godine. Jedan after beach party bio je sasvim dovoljan da među njima zaiskri, a samo dva mjeseca kasnije Vedran je u jednom intervjuu potvrdio kako se među njima događa nešto posebno. Navodno je markantni nogometaš zbog Franke ostavio kćer bivšeg generala Ivana Čermaka, Lanu Gadžu Čermak,  s kojom se viđao kratko vrijeme.

 

A post shared by Vedrana Rijeka (@vedranalinardic) on

Svoju vezu potvrdili su u prosincu 2012. godine na jednom VIP božićnom koncertu, a dok je Franka pjevala, njezin ju je dečko ponosno pratio iz publike. Vedran je mjesec dana kasnije otkrio kako mu se na Franki svidjelo baš sve i to od prvog trenutka kada su se upoznali, pa sve dosad, njihovo javno iskazivanje ljubavi i privrženosti topilo je srca.

Franka Batelić Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Franka je zbog Vedrana u posljednje vrijeme bila čest gost Rusije, gdje on igra, a njihova ljubav prebrodila je i veliku udaljenost kada se nisu imali prilike vidjeti. Vedran je Franki bio i najveća podrška za povratak na glazbenu scenu, a mlada i talentirana pjevačica to je učinila prekrasnom baladom i bajkovitim spotom za pjesmu "S tobom", koji je snimila u Škotskoj, ali i nastupom na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Crazy".

Prve glasine o zarukama javile su se u svibnju 2018. godine, a duo ima i neodoljivog kućnog ljubimca, psa Oskara, koji je velika zvijezda njihovih društvenih mreža.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

I tijekom nedavnog Svjetskog prvenstva u Rusiji pjevačica je svom zaručniku bila najveća podrška, a u njezinu rodnom Rapcu sugrađani su Vedrana dočekali kao jednog od njihovih. Stoga ne čudi da je jedan od najljepših i najslađih parova odabrao upravo čarobnu Istru za jedan od najvažnijih dana u svojim životima. Šuška se i kako će Franka za taj dan nositi vjenčanicu slavnog modna dvojca eNVy room, čija je ambasadorica.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Jedva čekamo fotografije te čestitamo sretnom paru!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene