Tko će prije

Kraljevska utrka - tko će prvi do oltara?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šuška se kako bi se sljedeće godine čak dva mlada kraljevska para naći pred oltarom.

Već se neko vrijeme britanski mediji bave ljubavnim životom Princa Harryja. Naveliko se piše kako bi princ mogao zaprositi svoju djevojku Cressidu Bonas već ovog Božića, tako da bi se samo vjenčanje trebalo dogoditi sljedeće godine.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Ova djevojka je trenutno u fokusu Britanaca

Procurilo 6 skandaloznih fotografija dečka britanske princeze!

No to neće biti jedino kraljevsko vjenčanje u tom slučaju. pre oltarom bi se mogla naći i 23-godišnja princeza Eugenie koja je već tri godine u vezi sa 27-godišnjim menadžerom noćnog kluba Jackom Brooksbankom. Žive na relaciji New York-London, no šuška se kako je mladi par spreman i za korak dalje.

'Postoji velika mogućnost da se zaruče iako su vrlo mladi', rekao je izvor za Vanity Fair. Mladi par upoznao se 2010. godine na skijanju u Verbieru, a romansu održavaju putem Interneta. 'Stalno se čujemo preko Skypea, provodimo puno vremena zajedno', izjavila je nedavno u intervjuu. Mlada princeza božićne blagdane provesti će u Londonu sa obitelji, princom Andrewom i majkom Sarah Ferguson, te svojim dečkom Jackom.

A tko će prije pred oltar, e to će biti glavna tema britanskih kladioničara! Ako su se kladili i na termin poroda Kate Middleton, sigurno neće propustiti i termine ovih mogućih kraljevskih vjenčanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene