'Lud,zbunjen,normalan'

'Koriste naše fazone iz grada i onda to ubace u seriju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok Hrvati uživaju u humoru popularne serije 'Lud, zbunjen, normalan', isti nije nepoznanica dečkima iz benda Dubioza Kolektiv koje smo ugostili na krovu Nove TV.

Odlično raspoloženi Armin Bušatlić, Brano Jakubović i Vedran Mujagić ispričali su nam sve o novom albumu 'Apsurdistan' kojega su najavili singlom 'Kažu'.

Pogledaj i ovo Jasna Žalica - 3 bile su četiri Sjećate se svih kućnih pomoćnica obitelji Fazlinović? Evo gdje su danas i kako izgledaju!

Poznati BiH bend ugodno se smjestio u naće ležaljke, pa smo ih mogli sve ispitati. Kako opisuju sami sebe? To je grupa pretalentiranih i prezgodnih muškaraca iz BIH, koja je spremna podijeliti svoj talent sa svojim obožavateljima – besplatno', šale se dečki Armin i Brano.

Gleda li Dubioza hit seriju 'Lud, zbunjen, normalan'?

Bosansko-hercegovački humor trenutno je jako popularan kod nas što dokazuje i serija 'Lud, zbunjen, normalan' koju možete gledati na Novoj TV.

>> LZN: 'Ako može Faruk sa Izetom, što ne bi i on da se grebe za moju penziju'

Gleda li Dubioza hit seriju? Izgleda da su dečki i osobno upleteni u stvaranje! 'Pošto to piše i radi sarajevska ekipa, ustvari, oni koriste naše fazone iz grada koje čuju, to ubace u scenarij i onda to prodaju u seriji. Što se tiče likova, mene Izet na starog najviše podsjeća. Ta vječna komparacija mog oca Kasima i Izeta, stalno prisutna u kući', otkrio je Brano iz Dubioze.

'Kao što je Brane rekao, znamo se mi s tom ekipom, meni je onaj Senad Bašić najbolji ', otkrio je Armin iz Dubioze.

Pogledajte cijeli intervju s Dubiozom Kolektiv - 'Mi smo grupa prezgodnih i pretalentiranih muškaraca iz BiH'

Skinite novi album APSURDISTAN besplatno na službenoj stranici Dubioze kolektiv i uživajte u novim stvarima ovog sjajnog benda!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene