'Osjećam se kao Dalmatinac'

Korejac usred Splita s klapom pjevao 'Cesaricu': Ovo nikad neću zaboraviti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korejac je odlučio putovati svijetom i naučiti što više pjesama na stranom jeziku. Jedna od njih je i kultna 'Cesarica'.

Korejac je stigao u Split i otpjevao 'Cesaricu' sa profesionalnom klapom. Mladić, koji se na Youtubeu krije pod imenom Songjaemin, odlučio je naučiti što više pjesama na stranom jeziku, a jedna od stanica bila mu je i Hrvatska.

Pogledaj i ovo showbuzz Druga večer Vlatkin dekolte oteo pažnju na Splitskom festivalu

ODOLJELI VREMENU najpopularniji dueti bivše Jugoslavije

Otpjevao je tako 'Cesaricu' u Splitu. Ispod videa oduševljeno je otkrio što se dogodilo. 'Pjevam Cesaricu s profesionalnom klapom iz Splita!! Možete li to vjerovati? Napokon imam priliku pjevati s pravim umjetnicima. Dogodilo se sasvim slučajno, prijatelj i ja planirali smo pjevati na Vestibulu, a onda smo naišli na klapu koja tradicionalno izvodi a cappella dalmatinske pjesme. Isprva nisu razumjeli što želim, no kada sam zapjevao, njima se svidjelo i odmah smo se uskladili. To je bilo posebno iskustvo. Na trenutak sam se osjećao kao pravi Dalmatinac', rekao je putnik koji je oduševio ovom izvedbom.

ŠTO JE OVO? Svi su prasnuli u smijeh kada je pokazao što zna

Dodao je da je ovo najbolji video koji je snimio i da nikad neće zaboraviti ovaj trenutak. 'Hvala i vidimo se', poručio je na hrvatskom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene