Zbog prijetnji bivšem dečku

Kći Zorana Mamića i dalje u pritvoru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Mamić i dalje sjedi u Remetincu.

Nina Mamić i dalje je u pritvoru, a planira uložiti žalbu na presudu koju je u petak sudac istrage odredio. Zbog sumnje u kazneno djelo, Nina bi trebala biti mjesec dana u pritvoru.
Njezina odvjetnica, Aleksandra Horvat jučer nije mogla podnijeti žalbu jer čeka sudski otpravak presude. Ninini roditelji, Vanja i Zoran, spremni su platiti čak i jamčevinu u iznosu od milijun kuna. Budući da je sutra praznik, mlada Mamićka će vjerojatno još pričekati da izađe, prenosi 24 sata.

Pogledaj i ovo showbuzz Milijun kuna jamčevine KĆI ZORANA MAMIĆA IZA REŠETAKA Privedena zbog prijetnji bivšem dečku

Odvjetnik Veljko Miljević ovaj je slučaj nazvao apsurdnim.

Prisjetimo se, popriličan šok doživjeli su bivši supružnici Vanja i Zoran Mamić kada im je kćerka Nina završila u pritvoru na 30 dana, a sve zbog prijetnji bivšem dečku. U pritvoru je završila u petak, nakon što je bivšem dečku i njegovoj majci slala prijeteće poruke.
Njezina odvjetnica Aleksandra Horvat izjavila je kako je Nina u petak otišla na policiju, nakon što je dobila poziv za saslušanje. Vratila se tada iz Berlina i dala iskaz. Policija ju je proslijedila istražnom sucu koji ju je zbog kaznenog djela prijetnje poslao na mjesec dana u pritvor te joj izrekao mjeru zabrane približavanja, ali i jamčevinu od milijun kuna, koju je obitelj Mamić spremna platiti.


 

Pročitajte kako se završila drama oko Nine Mamić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene