Kako trese!

STRAŽNJICA U FOKUSU! "Skinuo je i moje mote!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matteo Cetinski pružio nam je vrhunsku dozu zabave uz transformaciju u Jelenu Rozgu, a njegov urnebesan nastup pratila je i sama Jelena.

Matteo Cetinski sinoć nas je do suza nasmijao još jednom ženskom transformacijom. Ovog puta dopala ga je ni manje ni više nego Jelena Rozga, a Matteo se i u ovom zadatku odlično snašao. Njegovu izvedbu pjesme "Kraljica" gledala je i splitska pjevačica koja nam je priznala da je uživala u nastupu. "Mateova karizma me osvojila, baš se jako potrudio i skinuo je i neke moje prepoznatljive mote, no njegove duge i vitke noge bile su kraljica nastupa", komentirala je za Dnevnik.hr Jelena Rozga.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Matteo kao Rozga odlično je zabavio publiku, kako na pozornici tako i tijekom cijele večeri jer se totalno uživio u lik, a ova fenomenalna transformacija pomogla mu je i da otkloni zdravstvene tegobe. Naime, od silnog vježbanja koreografije Matteo je riješio problem išijasa.

"Vidim da si bio fokusiran na pokrete stražnjicom ili zadnjicom, tako da show može dobiti naslov Tvoje naličje zvuči poznato! Bio si vrlo sličan Jeleni od iza, a ni od naprijed nisi bio nesličan i što je super imao si jedan ironijski odmak. Vidimo svi da si se i ti odlično zabavio pa si tako zabavio i nas“, komentirao je Goran Navojec. Da je njegov nastup zabavio baš sve složili su se i ostali članovi žirija, a to je pokazala i publika koja je tijekom Matteove izvedbe cijelo vrijeme bila na nogama. Sigurni smo da nas dobra zabava očekuje i iduće nedjelje uz Matteovog Jokera koji će postati Adele.

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

 

 

Laku noc mili moji voli vas @rozgajelenaofficial . . . . #tlzphr #novatv #jelenarozga #yourfacesoundsfamiliar #tvshow #charity

A photo posted by Matteo Mirko Cetinski (@mirkodesigns) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene