Potraga za srodnom dušom

Vraća se na male ekrane: Otkrivamo voditeljicu showa "Ženim sina?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova TV kreće s još jednim proljetnim adutom. Kandidati će se, uz pomoć svojih majki, upustiti u potragu za srodnom dušom.

Nova TV uskoro kreće s još jednim proljetnim adutom, novim showom "Ženim sina?". Četvero kandidata uz pomoć svojih majki upustit će se u potragu za svojom srodnom dušom, a kroz tu avanturu života vodit će ih Irina Čulinović.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

"Do mog angažmana na Novoj TV došlo je prilično spontano, pa se još uvijek u isto vrijeme osjećam iznenađeno i uzbuđeno. Televizija je moja ljubav iz najranijih dana, iako me ipak obilježio radijski svijet. Sretna sam kao dijete što počinje ova televizijska avantura u kojoj iskreno uživam. Okružena profesionalcima i pozitivnom energijom, već osjećam kako će nova emisija "Ženim sina?" lako pronaći put do gledatelja. Riječ je o jako zabavnom formatu koji po prvi puta prikazuje stvarni odnos između mame i sina kad je riječ o jednoj od najvažnijih odluka, izbora životne partnerice. Komentari, očekivanja, razgovori između mame i sina - u isto su vrijeme nevjerojatno smiješni, ali i pokazuju koliko je taj odnos kompleksan, dubok i važan", izjavila je voditeljica showa Irina Čulinović.

"Ženim sina?" show je koji je premijerno prikazan 2006. godine u Nizozemskoj, a emitiran je u 16 zemalja svijeta u kojima je zabilježio veliki uspjeh. Četvero kandidata Marko, Igor, Elvis i Adnan upoznat će različite djevojke, a koje će od njih zarobiti njihova srca te hoće li dobiti i zeleno svjetlo od majki, uskoro ćemo doznati!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene