Od klinaca do odraslih ljudi

Možete li vjerovati da je prošlo već toliko godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Godine su prošle, a obožavatelja diljem svijeta ima sve više - provjerite gdje su danas vaši omiljeni glumci.

Knjiga 'Harry Potter i Kamen mudraca' (prvi nastavak franšize) objavljena je 26. lipnja 1997.

Pogledaj i ovo Daniel Radcliffe Ovo je potvrda nagađanja? Omiljeni Harry Potter zaprepastio obožavatelje svojim izgledom, ovakvoj transformaciji se nitko bome nije nadao!

Ove se godine slavi 15 godina od kada je kompanija Warner Bros odlučila snimiti filmsku verziju knjige 'Harry Potter i Kamen mudraca'.

Kada su krenuli snimati, Daniel Radcliffe imao je 11 godina, Rupert Grint 12, a glumica Emma Watson bila je najmlađa s 10 godina.

Danas Daniel ima 26 godina, Rupert 27, a Emma 25 godina.

Film 'Harry Potter i Darovi smrti' 2. dio objavljen je 2011. što znači da je prošlo već pet godina od kada su svi obožavatelji trčali u kino da pogledaju novi nastavak.

Svi pravi obožavatelji znaju da je prošlo dvadeset godina od kada je objavljena prva video igrica za PlayStation s imenom mladog čarobnjaka.

Harry Potter ove bi godine 31. lipnja slavio svoj 36. rođendan.

A gdje su glavni glumci danas?


Daniel Radcliffe utjelovio je čarobnjaka Harryja Pottera i to je uloga koja je obilježila njegovu glumačku karijeru. Nakon što je završilo snimanje, počeo je nastupati u kazališnim predstavama, ali nije u potpunosti napustio filmsko platno. Radio je na filmu 'Frankenstien' u kojem glumi Frankenstienovog asistenta Igora te u drami 'Brooklyn Bridge' i trileru 'Tokyo Vice'. Obožavateljice je oduševio u romantičnom filmu 'What if'. Nedavno je glumio u filmovima 'Kill Your Darlings' i 'Trainwreck' te u predstavi 'How to Succeed In Business Without Really Trying' na Broadway in 2011. Ove godine, dobio je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu.

Draco Malfoy i Harry Potter bili su neprijatelji u školi za čarobnjake Hogwarts

Emma Watson, koja se proslavila ulogom pametne Hermione u serijalu filmova o čarobnjaku Harryju Potteru, ima jedan razlog više da bude ponosna sama na sebe. Slavna je glumica primila diplomu na prestižnom sveučilištu Brown gdje je diplomirala englesku književnost. Nakon serijala o malenom čarobnjaku, fanovi su Emmu mogli gledati u filmu 'The Perks od Being a Wallflower' i 'Noah', ali ova je ljepotica bila i dio kampanje modne kuće 'Burrbery'. Također, Emma je pokrenula UN kampanju "HeForShe" kojom se želi potaknuti muškarce da pomognu postići jednakost među spolovima, prilikom čega je istaknula kako je od njene 14. godine određeni mediji seksualiziraju. Uz to, postala je ambasadorica mira UN-a, a sljedeće ćemo je godine gledati u filmu 'Beauty and the Beast'.

Rupert Grint glumio je riđokosog čarobnjaka i najboljeg Harryjevog prijatelja. No, nakon završetka snimanja filmova, njegova se karijera nije nastavila razvijati. Glumio je u punk-rock drami 'CBGB' i seriji 'Super Clyde', ali njegove su uloge ostale nezapažene. Svoj je glas posudio poštaru Pat i istoimenom crtiću te je 2014. radio na Brodwayu u komediji 'It's only a Play'.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene