Svi vjeruju u njega!

Denisov tata otkrio nam je što se s njim događa poslije emotivnog nastupa: ''Vidjet ćemo što će biti''

Denis Barta (FOTO: Facebook) Denis Barta (FOTO: Facebook) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Denis Barta (FOTO: Facebook) Denis Barta (FOTO: Facebook) Denis Barta (FOTO: Facebook) Denis Barta (FOTO: Facebook) Supertalent 2018 Denis Barta nastup - 8 Supertalent 2018 Denis Barta nastup - 6 Supertalent 2018 Denis Barta nastup - 3 Denis Barta (FOTO: Dnevnik.hr) Denis Barta (FOTO: Facebook) +0 Denis Barta (FOTO: Facebook) Galerija

Nebojša Barta, Denisov otac, kazao nam je kako njihov život izgleda nakon nastupa na Supertalentu.

Denis Barta zvijezda je tjedna! Njegov nastup na Supertalentu doslovce je ganuo publiku do suza, a Maja Šuput doslovce se slomila pred kamerama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kako je moguće da ovako stoji? Šuput optočena biserima otkrila inače skrivene dijelove tijela, no svu pažnju ukrao je detalj koji je ručno napravio sam Grubnić!

Denis je slijep, autističan i ima epilepsiju, no njegov je glazbeni talent nevjerojatan. Ovaj mladić iz Sarajeva nikoga nije ostavio ravnodušnim.

''Mi smo gledali emisiju i oduševljeni smo. Nova TV zaista je puno prostora dala mojem Denisu. Napravili su prekrasan portret našeg sina. Bilo je jako dirljivo i on već sada ima na stotine tisuća pregleda na Youtubeu. Javljaju nam se ljudi preko društvenih mreža. Dobili smo više od 2000 poruka, a mi se trudimo da svima odgovorimo. Svi govore i pišu o njemu. Nakon nastupa, oko 1 sat iza ponoći, pisala nam je jedna žena koja također ima autistično dijete. Dopisivali smo se do 4 sata ujutro i razmjenjivali iskustva'', prepričao nam je Denisov otac Nebojša, koji ističe da s dolaskom zime Denis neće moći nastupati na ulici.

Denis Barta (FOTO: Facebook) Denis Barta (FOTO: Facebook)

''Za sada Denis nije dobio ponude za nastupe, a kako stiže zima, neće moći nastupati vani. Voljeli bismo da dobije priliku nastupati negdje u zatvorenom. On ima cijeli repertoar velikih hitova prošlog stoljeća. Denis je nedavno otvorio svoj obrt i službeno postao prvi ulični svirač, ali zbog hladnih dana morat ćemo pričekati proljeće. Želja nam je da obiđemo cijelu regiju, ali vidjet ćemo što će biti dalje. Svi vjeruju i njega i misle da je trenutak da iskoristi svoju priliku. Mnogi su uvjereni da bi Denis s lakoćom ispunio svaku dvoranu. On naprosto ima karizmu kakvu malo tko ima'', govori tata Nebojša.

Denisa su upoznala brojna poznata lica. Halid Bešlić, Hari Varešanović, Enis Bešlagić, ali i legendarni Andrea Bocceli. Unatoč tome, u BiH Denis je slabo mogao dobiti medijski prostor.

Denis Barta (FOTO: Facebook) Denis Barta (FOTO: Facebook)

''BiH je specifična. Tu se slabo cijene domaći umjetnici, pa tako Halid, Merlin ili Hanka Paldum više rade u susjednim zemljama nego u vlastitoj zemlji. Nas su tu mediji odbijali. Bio je Denis u jednom talent showu i bilo je sve super, ali ta je televizija odlučila da njegov nastup ne pusti. Ja sam urgirao kod direktora, pa su nastup ipak pustili, no nije prošao dalje. Unatoč tome, njegov je nastup na Youtubeu dostigao milijunski pregled. Bio je i u Srbiji, ali isto su odustali od emitiranja Denisova nastupa. Nova TV napravila je nešto zbog čega smo silno sretni i hvala im na tome. Denis je upoznao i ranije brojna poznata lica, ali ipak bih istaknuo onaj s Andreom Boccelijem. Denis je tada imao tek četiri i pol godine. Oni su se upoznali u školi i proveli su pola sata zajedno. Nakon toga pozvali su našeg sina da nastupa s njim. Denis je svirao, a Andrea pjevao. Premali je bio da bi to zvučalo idealno, ali je bilo toliko dirljivo da su brojni talijanski mediji pisali o njemu. Mi smo se kasnije preselili u Sarajevo i izgubili smo kontakte s njegovim ljudima'', otkrio nam je gospodin Nebojša, koji sada planira uvježbavati s Denisom njegov sljedeći nastup na Supertalentu.

Denis Barta (FOTO: Dnevnik.hr) Denis Barta (FOTO: Dnevnik.hr)

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene