Muškarac ili žena?

Tko je to spojio Hrvate, Srbe i Bošnjake?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Umjetnik iz Bosne i Hercegovine izgleda i zvuči zaista specifično. 32-godišnjak pjeva sevdalinke, nekad je iznimno muževan, a nekad jako ženstven.

Njegov talent zaista je rijedak i vrijedan pa ne čudi što je spojio nespojivo. Božo Vrećo, umjetnik iz Bosne i Hercegovine izgleda i zvuči specifično.

Pogledaj i ovo In Magazin: Budućnost balkanskog muškarca - 4 društvena tema Balkanski muškarac: Pretvara li se u mit i kakva je njegova budućnost?

Ovaj mladić pjeva sevdalinke, na trenutke je iznimno muževan, a u nekim drugim trenucima izuzetno ženstven. U Bosni i Hercegovini, zemlji poznatoj po multikulturalnosti, on je osvojio sve. Povezao je i islam i kršćanstvo, i istok i zapad, i lijeve i desne. U punom smislu riječi, Božo je ostvario osnovnu svrhu glazbe i umjetnosti. Da vas dirne i odnese negdje drugdje, bez obzira na vjeru i stavove.

Regionalna 'new wave' sevdah senzacija dolazi u Zagreb!

Vrećo je rođen 1983. godine u Foči, a trenutno živi i radi u Sarajevu. Specifičnim stilom, karizmom i talentom osvojio je regiju. Netipično za ovo podneblje, njegova karijera počela je onim slavnim 'otkrivanjem'. Edvin Hadžić i Dino Šukalo čuli su ga kako pjeva, a potom potražili putem Facebooka. Otad se stvara neka lijepa glazbena povijest. Objavio je danas novu autorsku pjesmu 'Jalah'. Pjesma je posvećena svim ženama koje su izgubile svog dragog, bez obzira na vjeru, mjesto i vijek iz kojeg dolaze.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene