Prava ljubav

SEKSI ASANOVIĆEVA SNAHA Nasljednik legende ljubi pravu ljepoticu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antonio Asanović otkrio je da je u vezi, no djevojku nije htio medijski eksponirati. Ipak, na društvenim mrežama je jasno koga ljubi.

Otkriveno je koga ljubi Antonio Asanović, sin nogometne legende Aljoše Asanovića. Nedavno nam je otkrio da je zaljubljen, no nije htio u detalje. Očito se predomislio, barem kad su društvene mreže u pitanju, pa je svima pokazao kakvu ljepoticu ljubi.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Opet kao prije poroda! Zgodna kći bivšeg Vatrenog objavila fotku u badiću, na golišavoj fotografiji vidi se linija koju je dovela do savršenstva!

"Zaljubljen sam, to ću vam reći. Uvijek sam sretno zaljubljen i najbitnije je da je cura normalna da bude uz mene i da mi bude podrška gdje god ja idem makar na kraj svijeta igrati. Najbitnije da je podrška i da bude normalna", rekao nam je Antonio nedavno.

Sada je otkriveno i tko je nepoznata ljepotica. Ona se zove Silvija Kalinić i čini se da je u vezi s Antonijem već oko godinu dana. "Dragi Santa, how are you? Za ovaj Božić nemam nikakvih želja... za prošli sam dobila sve što mi treba <3 P.S. Isto ti neku sitnicu ubaci... P.S. nemoj baš sitinicu", napisala je Silvija uz fotografiju na kojoj pozira uz dečka.

 

Dragi Santa how are you? Za ovaj Božić nemam nikakvih želja..za prošli sam dobila sve sta mi treba P.s isto ti neku sitnicu ubaci... P.s nemoj baš sitnicu

A photo posted by SK (@s___kalinic) on

 

 

samo je more znaloo ..

A photo posted by SK (@s___kalinic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene