Prekrasan sportski par

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger će se vjenčati u lipnju?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tenisačica Ana Ivanović i nogometaš Bastian Schweinsteiger već su jednom odgodili vjenčanje zbog obaveza, a tako bi moglo biti i ovaj put.

Srpska tenisačica Ana Ivanović i njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger trebali su se vjenčati još u prosincu prošle godine, ali zbog mnogobrojnih obveza morali su odgoditi svoje planove. Sada su se srpski mediji raspisali kako bi se Ana i Bastian trebali vjenčati 5. lipnja u Beogradu.

Pogledaj i ovo Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 2 Malo iznenađenje! Bastian Schweinsteiger supruzi Ani Ivanović rođendan je čestitao romantičnom porukom na srpskom i tako sve oduševio!

Slavlje, kojem će prisustvovati oko 300 uzvanika, trebalo bi se održati u jednom luksuznom hotelu, a planira se i drugo slavlje u Njemačkoj. No, s obzirom na to da će jedna od najljepših tenisačica morati uskoro krenuti s pripremama za dva velika turnira, Wimbledon i Roland Garros, a Bastian će početkom lipnja s njemačkom reprezentacijom zaigrati na Europskom prvenstvu, nekako sumnjamo da će imati vremena za svadbu 5. lipnja.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene